Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σε δίκη για φοροδιαφυγή ο Μέσι

Σε δίκη για φοροδιαφυγή ο Μέσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/10/2014 17:18
Σε δίκη με την κατηγορία της φοροδιαφυγής παραπέμπεται ο Λιονέλ Μέσι μετά την απόρριψη της έφεσης του Αργεντινού από τον δικαστή του Γκαβά.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου καλείται να καθίσει ο Λιονέλ Μέσι, καθώς o δικαστής απέρριψε την έφεση του σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα για τα αδικήματα της φοροδιαφυγής που κατηγορείται, με το επιχείρημα ότι θα μπορούσε να ήξερε τις δραστηριότητες του πατέρα του, Χόρχε, ο οποίος είναι ο εκπρόσωπός του και έχει επωμιστεί όλη την οικονομική δραστηριότητα του ποδοσφαιριστή.

Ο Μέσι είχε την υποστήριξη του εισαγγελέα, ο οποίος θεωρούσε ότι δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι ο Αργεντινός έκανε κάτι παράνομο, ωστόσο ο δικαστής θεώρησε ότι αυτό είναι μια υποκειμενική άποψη.

Πατέρας και γιος Μέσι έχουν πέντε μέρες για να κάνουν νέα έφεση για την υπόθεση που αφορά φοροδιαφυγή για το ποσό περίπου τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ την περίοδο 2007-09.

Να σημειωθεί πως δεν έγινε δεκτό το αίτημα του Μέσι να καταθέσουν ως μάρτυρες οι Αλφόνσο Νεμπότ, Άνχελ Χουάρεθ και ο διευθυντής της επιτροπής διαχείρισης ποδοσφαίρου της Μπαρτσελόνα, Ραούλ Σανλεϊ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.