Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προκριματικά Euro: 3x3 με Ρούνεϊ η Αγγλία

Προκριματικά Euro: 3x3 με Ρούνεϊ η Αγγλία

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/10/2014 20:56
Με απευθείας χτύπημα φάουλ του Ρούνεϊ στο 73’, η Αγγλία κέρδισε με 1-0 την Εσθονία στο Ταλλίν και έκανε το 3x3 στον όμιλο, με τους γηπεδούχους να έπαιζαν με αριθμητικό μειονέκτημα από το 48’. Ξεπέρασε τον Κίγκαν ο άσος της Μαν. Γιουνάιτεντ.

Τρίτη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στα προκριματικά για την Εθνική Αγγλίας, η οποία δυσκολεύτηκε κόντρα στην Εσθονία για να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, ωστόσο έφυγε με το «τρίποντο» από το Ταλλίν χάρη σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γουέιν Ρούνεϊ στο 73ο λεπτό.

Τα «τρία λιοντάρια» είχαν την απόλυτη υπεροχή στο πρώτο μέρος, όμως δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα για την ομάδα του Χότζον στο 48’, όταν ο Κλαβάν άφησε την Εσθονία με αριθμητικό μειονέκτημα και τελικώς ο Ρούνει έδωσε τη λύση, σκοράροντας με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 73’ για το τελικό 1-0.

Αυτό ήταν το 9ο γκολ του Ρούνει σε προκριματικά Euro, αφήνοντας πίσω τον Κέβιν Κίγκαν, ενώ απέχει μόνο δύο γκολ μακριά από τον Μίκαελ Όουεν που βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής λίστας για την Εθνική Αγγλίας.

Παράλληλα, ο Άγγλος επιθετικός πέτυχε το 43ο του τέρμα με το εθνόσημο και απέχει πλέον μόλις έξι γκολ από τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον και την κορυφή των σκόρερ όλων των εποχών για τα «τρία λιοντάρια».

Στο άλλο παιχνίδι η Σλοβενία με δύο γκολ του 35χρονου Νοβάκοβιτς (33’, 37’) κέρδισε με 2-0 τη Λιθουανία εκτός έδρας και την έπιασε στην 2η θέση με 6 βαθμούς

Η βαθμολογία του ομίλου:


1. Αγγλία 9 (3)
2. Λιθουανία 6 (3)
3. Σλοβενία 6 (3)
4. Εσθονία 3 (3)
5. Σαν Μαρίνο 0 (2)
6. Ελβετία 0 (2)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.