Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Με Πινέδα και Σάντσες οι κλήσεις της Εθνικής Μεξικού

Με Πινέδα και Σάντσες οι κλήσεις της Εθνικής Μεξικού

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/3/2026 09:34
Με το πρωτάθλημα της Stoiximan Super League να έχει διακοπή με την ολοκλήρωση της 26ης αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας, την ερχόμενη Κυριακή, και το ενδιαφέρον θα στραφεί στις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων.

Σε ό,τι αφορά τους ξένους ποδοσφαιριστές του ελληνικού πρωταθλήματος που έχουν κληθεί στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της χώρας τους, σε αυτούς εντάσσονται οι Χόρχε Σάντσες και Ορμπελίν Πινέδα από ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αντίστοιχα, που θα συμμετάσχουν στις υποχρεώσεις της Εθνικής Μεξικού.

Το Μεξικό έχει μπροστά του δύο φιλικές αναμετρήσεις, καθώς θα υποδεχθεί την Πορτογαλία τα ξημερώματα της Κυριακής (04:00) στο «Αζτέκα», ενώ ακολουθεί το παιχνίδι με το Βέλγιο τα ξημερώματα της Τετάρτης (04:00) στο Σικάγο.



Νέα προσθήκη στοιχηματικής με τη σφραγίδα του Agones.gr 👇

Με Πινέδα και Σάντσες οι κλήσεις της Εθνικής Μεξικού

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.