Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Ικανός να γίνει αρχηγός της Τσέλσι στο μέλλον ο Φάμπρεγκας»

Μουρίνιο: «Ικανός να γίνει αρχηγός της Τσέλσι στο μέλλον ο Φάμπρεγκας»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/10/2014 20:34
Το εγκώμιο του Σεσκ Φάμπρεγκας έπλεξε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος άφησε να εννοηθεί πως ο Ισπανός μπορεί μια ημέρα να φορέσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Τσέλσι.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Σεσκ Φάμπρεγκας μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του στο ITV, με τον Πορτογάλο τεχνικό να δηλώνει πως πλέον κατάλαβε γιατί ο Ισπανός είχε το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην Άρσεναλ σε τόσο μικρή ηλικία και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ότι στο μέλλον μπορεί να φορέσει και αυτό της Τσέλσι:

«Ο Φάμπρεγκας είναι καλύτερος άνθρωπος από αυτό που νόμιζα. Είναι φανταστικός άνθρωπος και επαγγελματίας. Τώρα καταλαβαίνω γιατί ήταν αρχηγός της Άρσεναλ παρότι ήταν τόσο μικρός» δήλωσε ο Μουρίνιο και πρόσθεσε:

«Όσο είμαι προπονητής της Τσέλσι, εάν χρειαστεί να αλλάξει το περιβραχιόνιο του αρχηγού, αυτό θα πάει σε παίκτη που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα. Όμως το μυαλό του αρχηγού χρειάζεται να συνδέεται με του προπονητή, και το μυαλό του Σεσκ είναι συνδεδεμένο με το δικό μου στα παιχνίδια», τόνισε ο Πορτογάλος.

Να σημειωθεί πως ο Φάμπρεγκας μετράει 9 ασίστ σε 10 παιχνίδια που έχει αγωνιστεί μέχρι στιγμής στην Τσέλσι, αποτελώντας ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» στη φετινή ομάδα που έχει «χτίσει» ο Ζοζέ Μουρίνιο

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.