Εθνική Ελλάδας: Συνεχίζει «πάνοπλη» την προετοιμασία για το φιλικό με την Παραγουάη
Με το βλέμμα στο φιλικό της ερχόμενης Παρασκευής (27/3), κόντρα στην Παραγουάη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», προπονήθηκαν και σήμερα (24/3) οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας.Το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς συγκεντρώθηκε στο προπονητικό του Ρέντη για να συνεχίσει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την «Αλμπιρόχα», με τον Σέρβο τεχνικό να έχει όλους τους παίκτες του διαθέσιμους.
Νέα στοιχηματική, εύκολη εγγραφή, 100% αδειοδοτημένη.
Στα της προπόνησης, το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις ενεργοποίησης, ενώ στη συνέχεια οι Έλληνες διεθνείς χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ, με το πρώτο να κάνει αποθεραπεία και το δεύτερο να εξασκείται με παιχνίδια σε μικρούς χώρους.
Υπενθυμίζεται, ότι η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας αποτελείται από τους εξής παίκτες:
Βλαχοδήμος, Μανδάς, Τζολάκης, Τσιφτσής, Μαυροπάνος, Χατζηδιάκος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Ρότα, Βαγιαννίδης, Γιαννούλης, Τσιμίκας, Κοντούρης, Ζαφείρης, Τριάντης, Κουρμπέλης, Μουζακίτης, Καρέτσας, Τζόλης, Μασούρας, Κωνσταντέλιας, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δουβίκας, Τετέι