Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κωνσταντέλιας: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν τελείωσε κάτι»

Κωνσταντέλιας: «Συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο, δεν τελείωσε κάτι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
22/3/2026 23:25
Για μια δίκαιη ήττα (2-1) του ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου της Stoiximan Super League.

Ο σταρ του «Δικεφάλου του Βορρά» πάντως τόνισε ότι κι αυτά τα αποτελέσματα είναι εντός προγράμματος κατά τη διάρκεια μίας σεζόν, υπογραμμίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια στα πλέι οφ για την ανατροπή.

🚨Επτά στους δέκα επισκέπτες του Agones.gr μάς εμπιστεύτηκαν και χθες: επέλεξαν τη στοιχηματική που προτείναμε για τα πονταρίσματά τους! ✅ΕΓΓΡΑΦΗ

Όσα δήλωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας στην Cosmote TV:

«Δε θέλω να πω πολλά για το παιχνίδι, το αποτέλεσμα μετράει. Δεν τελείωσε κάτι για εμάς, έχουμε ακόμα 6 παιχνίδια. Θα τα δώσουμε όλα στα πλέι οφ, έχουμε μια πολύ καλή ομάδα. Δε μου λέει κάτι το σημερινό αποτέλεσμα, συμβαίνουν αυτά στο ποδόσφαιρο και πρέπει να πάμε παρακάτω. Νομίζω ότι πήραμε αυτό που αξίζαμε σήμερα. Ο Βόλος είχε περισσότερες φάσεις από εμάς, παρότι είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.