Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: «Πάγωσε» την Τσέλσι στο 90+4’ ο Φαν Πέρσι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: «Πάγωσε» την Τσέλσι στο 90+4’ ο Φαν Πέρσι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/10/2014 20:10
Με γκολ του Φαν Πέρσι στο 90+4’, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επέτρεψε στην Τσέλσι να φύγει με το «διπλό» από το «Όλντ Τράφορντ» ισοφαρίζοντας για το τελικό 1-1, καθώς οι «μπλε» είχαν προηγηθεί στο 53’ με γκολ του Ντρογκμπά. Στο +6 από την Σίτι οι «μπλε».

Η Τσέλσι ήταν έτοιμη να πανηγυρίσει τη νίκη στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο δεν υπολόγιζε στον Φαν Πέρσι, ο οποίος με γκολ στο 90+4’, διαμόρφωσε το τελικό 1-1 στο «Όλντ Τράφορντ», σκορ που δεν επέτρεψε στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο να φύγε με 8 βαθμούς διαφορά από την Μάντσεστερ Σίτι.

Οι «μπλε» έπαιζαν χωρίς τους Ντιέγκο Κόστα και Ρεμί, ωστόσο ο 36χρονος Ντρογκμπά που βρέθηκε στο βασικό σχήμα για πρώτη φορά φέτος στο πρωτάθλημα έδωσε τη λύση για τους φιλοξενούμενους, ανοίγοντας το σκορ στο 53’ με κεφαλιά που θύμισε αυτή στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 12’!

Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων η Γιουνάιτεντ κέρδισε φάουλ (και την αποβολή του Ιβάνοβιτς), ο Ντι Μαρία ανέλαβε τη εκτέλεση και αφού ο Φελαινί δεν μπόρεσε να νικήσει από κοντά τον Κουρτουά, ο Φαν Πέρσι με δυνατό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βέλγου γκολκίπερ, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του.

Στους 23 βαθμούς η Τσέλσι η οποία βρίσκεται στο +6 από τη Μάντσεστερ Σίτι και στο +4 από τη Σαουθάμπτον, με την Μαν. Γιουνάιτεντ να ανεβαίνει στην 8η θέση με 13.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.