Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Νάπολι, χαμογελάει η Γιουβέντους (video)

Σέριε Α: Πήρε το ντέρμπι η Νάπολι, χαμογελάει η Γιουβέντους (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/11/2014 18:01
Με γκολ των Ιγκουαίν (3’) και Καγιεχόν (85’), η Νάπολι κέρδισε με 2-0 την Ρόμα, που είχε βασικούς τους Τοροσίδη, Μανωλά και Χολέμπας, και ανέβηκε προσωρινά στην 3η θέση με 18 βαθμούς.

Τη δυνατότητα στη Γιουβέντους να μείνει ξανά μόνη στην κορυφή της Σέριε Α –εφόσον πάρει νίκη ή ισοπαλία κόντρα στην Έμπολι- έδωσε η Νάπολι, καθώς η ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ ήταν καλύτερη και πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Ρόμα στο «Σαν Πάολο», στο λεγόμενο «Ντέρμπι του Ηλιου» που άνοιξε την αυλαία της 10ης αγωνιστικής της Σέριε Α.

Οι «παρτενοπέι» προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό με όμορφο γκολ του Ιγκουαίν, ενώ είχαν δύο δοκάρια στο πρώτο μέρος για να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους.

Στην επανάληψη, η Ρόμα δεν κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, με τη Νάπολι μάλιστα να είχε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ ώσπου στο 85’ ο Καγιεχόν «σφράγισε» τη νίκη των «παρτενοπέι» που έφτασαν τους 18 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους –για την ώρα- από την κορυφή.

Στους 22 έμεινε η Ρόμα, η οποία παραμένει στην πρώτη θέση μαζί τη Γιουβέντους, που έχει παιχνίδι λιγότερο, με τους Χολέμπας, Μανωλά και Τοροσίδη να ξεκινάνε βασικοί (ο τελευταίος αντικαταστάθηκε στο 84’).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.