Ερυθραία: Επτά διεθνείς το... έσκασαν μετά τα ματς με το Εσουατίνι
Επτά παίκτες της εθνικής Ερυθραίας αγνοούνται μετά από τις αναμετρήσεις με το Εσουατίνι για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.Μόνο οι Αμπλελόμ Τεκλέζγκί, Νάχομ Ταντέσε και Ρόμελ Αμπντού επέστρεψαν στη βάση τους, μετά την πρώτη πρόκριση της χώρας στους ομίλους της προκριματικής φάσης από το 2007.
Ενδεικτικά, το 2019, το ίδιο φαινόμενο είχε παρατηρηθεί σε δύο περιπτώσεις (μετά το CECAFA Challenge Cup και το CECAFA Challenge Cup U20).
Δέκα παίκτες είχαν αρνηθεί να επιστρέψουν στην πατρίδα τους το 2015, έπειτα από έναν αγώνα προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μποτσουάνα.
Δύο χρόνια νωρίτερα, 15 παίκτες και ο γιατρός της ομάδας έλαβαν άσυλο στην Ουγκάντα, αφού διέφυγαν από τη χώρα κατά τη διάρκεια του CECAFA Challenge Cup.
Τέλος, στο αντίστοιχο τουρνουά του 2009, ολόκληρη η ομάδα, εκτός από τον προπονητή και έναν αξιωματούχο, δεν επέστρεψε στην Ερυθραία από την Κένυα.
Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Απρίλιο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.