Νέος τραυματισμός του Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους – Μένει εκτός για τρεις εβδομάδες
Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Ντούσαν Βλάχοβιτς στη Γιουβέντους, τη στιγμή που όλα έδειχναν ότι αφήνει πίσω του την πολύμηνη απουσία του και επιστρέφει σταδιακά σε κανονικούς ρυθμούς.Ο Σέρβος επιθετικός ένιωσε ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα, κατά την προθέρμανση στο δεύτερο μέρος της αναμέτρησης με την Τζένοα (06/04, 2-0), με αποτέλεσμα να σημάνει συναγερμός στο ιατρικό επιτελείο της ομάδας.
🗣 Άνθρωπος που βρίσκεται μέσα στον χώρο των στοιχηματικών, συστήνει την ✅Interwetten για εναλλακτική επιλογή στην Α' Γαλλίας.
Τα αποτελέσματα των εξετάσεων που ακολούθησαν (07/04) επιβεβαίωσαν ότι υπέστη ήπια θλάση στον υποκνημίδιο μυ, γεγονός που φαίνεται ότι τον θέτει εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες.
Η εξέλιξη αυτή επιβαρύνει ακόμη περισσότερο τη φετινή εικόνα του 24χρονου φορ, ο οποίος, παρά το γεγονός ότι είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της «Γηραιάς Κυρίας», έχει περιορισμένη παρουσία στο πρωτάθλημα, με 14 συμμετοχές, 3 γκολ και 1 ασίστ.
Σε ό,τι αφορά, τώρα, το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους, αυτό ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, γεγονός που προσθέτει ακόμη μία παράμετρο γύρω από το μέλλον του στην ομάδα.