Κοντά σε Μαλεζά για τον πάγκο της η Νίκη Βόλου
Ο Στέλιος Μαλεζάς αποτελεί την βασική επιλογή της Νίκης Βόλου για τον πάγκο, με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην άνοδο στη Stoiximan Super League.Οι Βολιώτες, που ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη 2η θέση του Α’ Ομίλου της Σούπερ Λιγκ 2, πίσω από τον Ηρακλή, θέλουν τη νέα χρονιά να κάνουν το βήμα παραπάνω και για τον λόγο αυτό έχουν προχωρήσει σε ουσιαστικές επαφές με τον προπονητή από την Κατερίνη, όπως αναφέρει το «Goalpost».
Προς κάθε επισκέπτη του Agones.gr:
Δημοφιλής στοιχηματική προσφέρει δωρεάν* στοίχημα +100% πριμ* στην πρώτη κατάθεση! Για περισσότερα απαιτείται ↪εγγραφή. (*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις)Ο 41χρονος τεχνικός είχε απασχολήσει έντονα τη διοίκηση της ομάδας από τη Νεα Ιωνία και την προηγούμενη περίοδο, χωρίς τότε να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Πλέον, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των επιλογών για να αντικαταστήσει τον Κωνσταντίνο Γεωργιάδη.
Σε ό,τι αφορά την πορεία του, ο Μαλεζάς έκανε τα πρώτα του βήματα στην προπονητική από την Κ19 του ΠΑΟΚ, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε σε Μακεδονικό, Καλλιθέα και ΑΕΛ Novibet, από την οποία αποχώρησε τον Δεκέμβριο του 2025.