Με Ναν ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21:15 την Εφές για την τελευταία αγωνιστική της Euroleague και ο Εργκίν Αταμάν ανακοίνωσε τη 12αδα της ομάδας του.Οι «πράσινοι» θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν την προσπάθειά τους να τερματίσουν όσο ψηλότερα γίνεται στην κατάταξη και υπό προϋποθέσεις να αποφύγουν τα play ins.
Για την ώρα είναι 7oι, όμως η τελική τους κατάταξη θα εξαρτηθεί και από τις αναμετρήσεις Ζάλγκιρις - Παρί και Μονακό - Χάποελ.
Κανονικά στην αποστολή ο Κέντρικ Ναν, ο οποίος δεν είχε προπονηθεί την προηγούμενη του αγώνα λόγω ενοχλήσεων. Ο ίδιος είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει μαζί με τους συμπαίκτες του τη νίκη.
Αναλυτικά η 12αδα του Παναθηναϊκού:
Σορτς, Καλαϊτζάκης, Όσμαν, Σλούκας, Χέιζ-Ντέιβις, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Φαρίντ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.