Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναστασιάδης: «Τελικός με Ντιναμό»

Αναστασιάδης: «Τελικός με Ντιναμό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/11/2014 18:18
Ως τελικό χαρακτήρισε το παιχνίδι με τη Ντιναμό Μινσκ στη Λευκορωσία ο Άγγελος Αναστασιάδης ο οποίος τόνισε πως η εμφατική νίκη του ΠΑΟΚ με 6-1 στον πρώτο γύρο δεν θα φέρει χαλάρωση στους παίκτες του.

Προβληματισμένος για την αγωνιστική απραξία των παικτών λόγω της αναβολής της Σούπερ Λιγκ δήλωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος ωστόσο τόνισε πως ο ΠΑΟΚ σκέφτεται μόνο τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι με τη Ντιναμο Μινσκ που θα επιτρέψει στην ομάδα του να μείνει ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης.

Ο Έλληνας τεχνικός πρόσθεσε πως παρότι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είναι βαθμολογική αδιάφορη, είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη διότι δεν έχει ψυχολογικό βάρος, ενώ τόνισε πως οι παίκτες του πρέπει να προσαρμοστούν γρήγορα στις κλιματολογικές συνθήκες στο Μπορίσοφ (η θερμοκρασια είναι υπο το μηδεν).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αναστασιάδη:


«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν αντίπαλο ο οποίος στην ουσία έχει μείνει εκτός Ευρώπης και εάν κάτι τέτοιο είναι θετικό ή αρνητικό για μας θα το μάθουμε στο τέλος του παιχνιδιού. Μια ομάδα που δεν έχει στόχο και έχει τον κόσμο στο πλευρό της, παίζει ελεύθερα και άνετα χωρίς το ψυχολογικό βάρος. Και αν συμβεί αυτό, καταλαβαίνετε ότι το έργο μας θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Αυτό είναι κάτι που προβληματίζει όλους μας συν το ότι η ομάδα έχει περίπου τρεις εβδομάδες να δώσει παιχνίδι. Οι διεθνείς έλλειπαν για αρκετό διάστημα και η ομάδα στην ουσία με τα προβλήματα που είχαμε, έκανε τέσσερις με πέντε προπονήσεις
», δήλωσε αρχικά ο Αναστασιάδης και πρόσθεσε:

«Πρέπει να προβληματιστούμε και να δούμε σε τι κατάσταση βρισκόμαστε. Είμαστε σε μία φάση στην οποία έχουμε περάσει το 1/3 του πρωταθλήματος και ερχόμαστε από μια οδυνηρή ήττα μέσα στην έδρα μας. Ελπίζω και πιστεύω ότι από αύριο θα αντιδράσουμε και θα πάρουμε αποτέλεσμα που θα μας δώσει ελπίδες για την πρόκριση στην Ευρώπη».

Για τις καιρικές συνθήκες: «Θα κάνουμε μια προπόνηση, θα δούμε τις καιρικές συνθήκες και την κατάσταση που θα αντιμετωπίσουμε. Είναι κάτι που επίσης μας προβληματίζει. Ελπίζω όλα τα παιδιά να εγκλιματιστούν σε αυτές τις καταστάσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα».

Για την κατάσταση του Ρατς: «Ο Ρατς έπαιξε και στα δύο παιχνίδια με την Εθνική Ρουμανίας. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα».

Για το αν η ομάδα του θα είναι πιο χαλαρή μετά την εμφατική νίκη στην Τούμπα: «Θα κάναμε μεγάλο λάθος εάν σκεφτόμασταν έτσι. Το αυριανό παιχνίδι είναι τελικός για μας…»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.