Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αντσελότι: «Καλύτερη η Βασιλεία από τη Λίβερπουλ»

Αντσελότι: «Καλύτερη η Βασιλεία από τη Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/11/2014 02:56
Την άποψη του ότι αυτή τη στιγμή η Βασιλεία είναι καλύτερη ομάδα από τη Λίβερπουλ και ότι είναι ικανή να αποκλείσει τους Άγγλους από το Τσάμπιονς Λιγκ, εξέφρασε ο Κάρλο Αντσελότι.

Η ισοπαλία της Λίβερπουλ με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία (2-2) αναγκάζει την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς να αναζητά μόνο τη νίκη κόντρα στη Βασιλεία την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ» για να προκριθεί στους «16» εις βάρος της ελβετικής ομάδας.

Αμέσως μετά το παιχνίδι της Ρεάλ με τη Βασιλεία, ο Κάρλο Αντσελότι έπλεξε το εγκώμιο των Ελβετών, τονίζοντας πως αυτή τη στιγμή είναι καλύτερη ομάδα από τη Λίβερπουλ και πως είναι ικανή να την αποκλείσει:

«Πιστεύω ότι η Βασιλεία είναι αυτή τη στιγμή καλύτερη από τη Λίβερπουλ. Βλέπω ένα μικρό πλεονέκτημα για τη Βασιλεία την τελευταία αγωνιστική» δήλωσε ο Αντσελότι και σχολίασε στη συνέχεια το παιχνίδι της ομάδας του:

«Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε. Αμυνθήκαμε καλά, ήμασταν συγκεντρωμένοι και το πιο σημαντικό είναι ότι ήρθε η νίκη. Όμως η Βασιλεία έπαιξε με την καρδιά της. Είχαν ένταση στο παιχνίδι τους και μας προκάλεσαν αρκετή πίεση στο δεύτερο ημίχρονο» τόνισε ο Ιταλός τεχνικός.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.