Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόπα Σουνταμερικάνα: Απέκλεισε Μπόκα και βλέπει κούπα η Ρίβερ (video)

Κόπα Σουνταμερικάνα: Απέκλεισε Μπόκα και βλέπει κούπα η Ρίβερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/11/2014 03:45
Με γκολ του Πισκουλίτσι στο 16’, η Ρίβερ Πλέιτ κέρδισε με 1-0 την Μπόκα στο Μομουμεντάλ και πήρε την πρόκριση για τους τελικούς του Σούνταμερικάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νασιονάλ. Χαμένο πέναλτι στο 3’ και φωνές για ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ στο 30’ για τους φιλοξενούμενους.

Η Ρίβερ Πλέιτ ήταν η μεγάλη νικήτρια στο Superclásico απέναντι στη Μπόκα, καθώς πήρε τη νίκη με 1-0 στο Μομουμεντάλ και σε συνδυασμό με το 0-0 του πρώτου αγώνα, «σφράγισε» το εισιτήριο για τους τελικούς του Κόπα Σουνταμερικάνα, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Νασιονάλ.

«Χρυσός» σκόρερ για τους γηπεδούχους ήταν ο Πισκουλίτσι στο 16’, με την Μπόκα να είχε χαμένο πέναλτι στο 3ο λεπτό με τον Χιγλιότι, ο οποίος κατάφερε να σκοράρει στο 30’ ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ.

Ο Αργεντινός είχε μεγάλη ευκαιρία κεφαλιά στο 43’ για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα, ωστόσο δεν κατάφερε να σκοράρει και στην επανάληψη η Ρίβερ διαχειρίστηκε το προβάδισμα της, παίρνοντας τη νίκη και το εισιτήριο για τους τελικούς.

Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το παιχνίδι η Μπόκα λόγω αποβολής του Ντίας στις καθυστερήσεις ενώ στο φινάλε οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον διαιτητή με αποτέλεσμα να σημειωθεί ολιγόλεπτη ένταση, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμισαν μετά και την παρέμβαση της αστυνομίας.

Στις 3 Δεκεμβρίου ο πρώτος τελικός στη Κολομβία, με τον επαναληπτικό να έχει οριστεί για τις 10 του ίδιου μήνα στο Μομουμεντάλ.

Το γκολ:




Το χαμένο πέναλτι του Τζιλιότι:




Οι πανηγυρισμοί στο φινάλε:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.