Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ιταλίας: Στους «16» με Σαβιόλα η Βερόνα, άνετη πρόκριση για Λάτσιο

Κύπελλο Ιταλίας: Στους «16» με Σαβιόλα η Βερόνα, άνετη πρόκριση για Λάτσιο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2014 00:33
Με εύστοχο πέναλτι του Σαβιόλα, η Βερόνα κέρδισε με 1-0 τη Περούτζια και προκρίθηκε στους «16» του Κυπέλλου Ιταλίας, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους. Άνετα η Λάτσιο, παραλίγο σοκ για Σασσουόλο.

Με τον Μαντορλίνι να πραγματοποιεί αρκετές αλλαγές, αφήνοντας στον πάγκο τους Μόρα και Ταχτσίδη (ο Χριστοδουλόπουλος μπήκε στο 75’), η Βερόνα κέρδισε με 1-0 τη Περούτζια και εξασφάλισε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, εκεί όπου την περιμένει η Γιουβέντους.

Οι «τζιαλομπλού» προηγήθηκαν στο 17’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαβιόλα, ο οποίος να σημειωθεί πως δύσκολα θα μείνει στην ομάδα μετά τον Ιανουάριο.

Μετά το γκολ, η Βερόνα δεν κατάφερε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα και να «καθαρίσει» την πρόκριση, ούτε μετά την αποβολή του Τζιακομάτσι από το 53ο λεπτό για τους φιλοξενούμενους, με το 1-0 όμως να μένει μέχρι το φινάλε.

Άνετα η Λάτσιο, παραλίγο σοκ για Σασσουόλο


Κύπελλο Ιταλίας: Στους «16» με Σαβιόλα η Βερόνα, άνετη πρόκριση για Λάτσιο
Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Βαρέζε η Λάτσιο, η οποία πήρε τη νίκη με 3-0 στο Ολίμπικο και προκρίθηκε στους «16», εκεί όπου θα διασταυρώσει τα ξίφη της με τη Τορίνο.

Σίμιτς (24’ αυτ.) και Τζόρτζεβιτς (26’) έδωσαν προβάδισμα δύο τερμάτων για τους «λατσιάλι», με τον Αντερσον να διαμορφώνει στο 80’ το τελικό 3-0.

Πρόκριση και για τη Σασσουόλο η οποία με τέρμα του Φλόρο Φλόρες (57’) κέρδισε με 1-0 τη Πεσκάρα αν και γλίτωσε την ισοφάριση στο 90+5’, με τους φιλοξενούμενους να είχαν δοκάρι για να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα!

Επόμενος αντίπαλος για τους «νεροβέρντι» η Μίλαν στο «Σαν Σίρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.