Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουφόν: «Πολύ δύσκολα θα κερδίσει τερματοφύλακας τη Χρυσή Μπάλα»

Μπουφόν: «Πολύ δύσκολα θα κερδίσει τερματοφύλακας τη Χρυσή Μπάλα»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/12/2014 18:51
Την άποψη πως πολύ δύσκολα ένας τερματοφύλακας θα κερδίσει το βραβείο της «Χρυσής Μπάλας» εξέφρασε ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν. «Πιστεύω θα κερδίσει ο Ρονάλντο».

Ο Μάνουελ Νόιερ διεκδικεί μαζί με τους Ρονάλντο και Μέσι τη «Χρυσή Μπάλα» ευελπιστώντας να γίνει ο πρώτος τερματοφύλακας μετά τον μεγάλο Λεβ Γιασίν που θα κερδίσει το βραβείο.

Ωστόσο ο Τζιανλουίτζι Μπουφόν, που βγήκε δεύτερος στη ψηφοφορία για τη «Χρυσή Μπάλα» το 2006, τόνισε πολύ δύσκολα το βραβείο θα πάει σε χέρια τερματοφύλακα:

«Για να κερδίσει κάποιος τερματοφύλακας θα πρέπει να γίνουν τρομερά πράγματα. Τώρα δεν βραβεύεται ο πιο ικανός αλλά εκείνος που κέρδισε τους περισσότερους τίτλους έχοντας την πιο καθοριστική συμμετοχή. Ένας γκολκίπερ θα έπρεπε να κατακτήσει το Μουντιάλ και να αποκρούσει και τα πέναλτι στον τελικό...» δήλωσε ο Μπουφόν.

Όσον για το ποιον πιστεύει ότι θα κερδίσει το βραβείο:

«Kατά τη γνώμη μου θα πάρει το βραβείο ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα και αν δεν είχε κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να επιβραβεύεται ο παίκτης που είναι στην καλύτερη φόρμα σε μία συγκεκριμένη στιγμή.

Λέγοντας αυτά, εξακολουθώ πάντως να πιστεύω ότι ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος συνολικά, επειδή όταν είναι στο 100% είναι μεγαλείο να τον παρακολουθείς. Δεν υπάρχει ωστόσο μεγάλη διαφορά μεταξύ τους, παίζουν σε τόσο υψηλό επίπεδο ώστε όταν κάποιος πέφτει έστω και για λίγο, ο άλλος θα τον περάσει. Ο Ρονάλντο έχει κάνει κάτι το εξαιρετικό τα δύο τελευταία χρόνια και δικαιούται την αναγνώριση
»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.