Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο ο ΠΑΟΚ

Ανακοίνωσε Παπαγιαννόπουλο ο ΠΑΟΚ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/12/2014 20:45
Την απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου για τα επόμενα τρία χρόνια ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ. Ο ομογενής στόπερ δοκιμάστηκε από τον «δικέφαλο του Βορρά» και έπεισε τον Άγγελο Αναστασιάδη ότι αξίζει μια θέση στην ομάδα.

Μία ημέρα μετά το θρίαμβο στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ προχώρησε στην πρώτη του μεταγραφή, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου.

Ο 24χρονος ομογενής στόπερ έμεινε ελεύθερος από τη σουηδική Ασιρίσκα και το τελευταίο διάστημα δοκιμάζονταν από τον «δικέφαλο του Βορρά», με τον Άγγελο Αναστασιάδη να δίνει τη συγκατάθεσή του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

«Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου. Αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου», δήλωσε ο Παπαγιαννόπουλος ο οποίος σημείωσε 30 συμμετοχές με την Ασιρίσκα στη δεύτερη κατηγορία της Σουηδίας την περασμένη σεζόν και με δικό του γκολ στα μπαράζ βοήθησε την ομάδα να μείνει στην κατηγορία!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

«Μετά την άκρως επιτυχημένη δοκιμή του στις προπονήσεις της ομάδας, ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος υπέγραψε σήμερα το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα τον κρατήσει στην Τούμπα τα επόμενα 3 χρόνια!

Ο πρώην αμυντικός της Ασιρίσκα υπέγραψε συμβόλαιο με ισχύ από 1/1/2015 ως την 31/12/2017. Ο Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος είναι γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1990 στη Στοκχόλμη και έχει αγωνιστεί σε AFC United, Acropolis και Assyriska FF πριν μετακομίσει πλέον στη Θεσσαλονίκη.

Μετά την υπογραφή των συμβολαίων ο ύψους 1,90 αμυντικός δήλωσε:

“Είμαι ευτυχισμένος για τη μεταγραφή μου, που αποτελεί το μεγαλύτερο βήμα στην καριέρα μου. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που ενδιαφέρθηκαν για μένα και ολοκλήρωσαν τη μεταγραφή, δίνοντάς μου το δικαίωμα να τους δικαιώσω μέσα από σκληρή δουλειά στο υψηλό επίπεδο που μου προσφέρει πλέον ο ΠΑΟΚ. Προτιμώ να μην πω περισσότερα πράγματα μέχρι ο κόσμος να δει και να εκτιμήσει το τι έχω να δώσω μέσα στο γήπεδο”».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.