Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Απώλεια για Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» (video)

Σέριε Α: Απώλεια για Γιουβέντους στο «Αρτέμιο Φράνκι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/12/2014 00:13
Για 3η συνεχόμενη φορά σε παιχνίδι πρωταθλήματος η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φύγει με τη νίκη από την έδρα της Φιορεντίνα, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Αρτέμιο Φράνκι», σκορ που δίνει την ευκαιρία στη Ρόμα να πλησιάσει στο -1 από την κορυφή.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Φιορεντίνα και Γιουβέντους μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0), με την ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι να μένει στην κορυφή αλλά να επιτρέπει στη Ρόμα να πλησιάσει στον πόντο εφόσον κερδίσει τη Σασουόλο.

Παρά το δυνατό ξεκίνημα, το παιχνίδι δεν είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να μην παίρνουν πολλά ρίσκα. Η Γιουβέντους απείλησε για πρώτη φορά στο 3’ με ένα δυνατό σουτ του Πογκμπά, ενώ στο 49’ ο Νέτο απόκρουσε το σουτ του Εβρά.

Στον αντίποδα, η μοναδική μεγάλη ευκαιρία της Φιορεντίνα σημειώθηκε στο 58’ με δυνατό μακρινό σουτ του Κουαρδάδο που έδιωξε ο Μπουφόν.

Το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με την Φιορεντίνα να διαμαρτύρεται για πέναλτι στο πρώτο μέρος σε κράτημα του Κιελίνι στον Γκόμες, ενώ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι στο 90+4’ για χέρι του Πιζάρο εντός περιοχής.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.