Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Μόγιες (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Βαριά ήττα για Μόγιες (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
7/12/2014 23:13
Βαριά ήττα για την Σοσιεδάδ του Ντέιβιντ Μόγιες, η οποία ηττήθηκε με 4-0 από τη Βιγιαρεάλ, που πέτυχε και τα τέσσερα γκολ στο δεύτερο μέρος!

Πρώτη ήττα για τον Ντέιβιντ Μόγιες στην Ισπανία, καθώς η Σοσιεδάδ ηττήθηκε με 4-0 στην έδρα της Βιγιαρεάλ και υποχώρησε στην 14η θέση με 13 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και αφού δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο, πέτυχαν τέσσερα γκολ στην επανάληψη, με τον Σοριάνο να ανοίγει το σκορ στο 63' με εκτέλεση φάουλ (η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην πλάτη του Θουμπικαράι καταλήοντας στα δίχτυα).

Στο 73' ο Τσερίσεφ με ωραίο σουτ έγραψε το 2-0, ενώ ο Γκόμεθ με δύο γκολ στο 80’ και το 86' διαμόρφωσε το τελικό 4-0, με την Βιγιαρεάλ να είχε και δύο δοκάρια για να διευρύνει το προβάδισμα της.

Με τη νίκη το «κίτρινο υποβρύχιο» ανέβηκε στην 6η θέση με 24 βαθμούς, ενώ η Σοσιεδάδ έμεινε για δεύτερο σερί ματς χωρίς θετικό αποτέλεσμα, καθώς την Πέμπτη δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» την πρόκριση για τους «16» του Κυπέλλου, μένοντας στο 0-0 με την Οβιέδο, ομάδα 3ης κατηγορίας.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.