Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ενδιαφέρεται για Ντιμπάλα η Ντόρτμουντ

Ενδιαφέρεται για Ντιμπάλα η Ντόρτμουντ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/12/2014 19:48
Για τον Πάουλο Ντιμπάλα της Παλέρμο φέρεται να ενδιαφέρεται η Ντόρτμουντ όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Bild, η οποία υποστηρίζει πως άνθρωποι της γερμανικής ομάδας έχουν έρθει ήδη σε επαφές με τον ιταλικό σύλλογο για την απόκτηση του 21χρονου επιθετικού.

Η αποχώρηση του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι το καλοκαίρι έχει προκαλέσει πρόβλημα στην επίθεση της Ντόρτμουντ, καθώς Ιμόμπιλε και Ράμος δεν έχουν καταφέρει να καλύψουν το μεγάλο κενό που άφησε ο Πολωνός φορ και φαίνεται πως η γερμανική ομάδα θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού τον Ιανουάριο.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται σύμφωνα με τη «Bild» είναι αυτή του 21χρονου Αργεντινού επιθετικού της Παλέρμο, Πάουλο Ντιμπάλα ο οποίος μετράει ήδη 7 γκολ και 4 ασίστ σε 15 παιχνίδια στη Σέριε Α.

Όπως αναφέρει το γερμανικό Μέσο, άνθρωποι της γερμανικής ομάδας έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Παλέρμο για τον ταλαντούχο φορ και γίνεται λόγος πως το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή αγγίζει τα 10 εκατ. ευρώ.

Ωστόσο τα πράγματα ίσως είναι πολύ πιο δύσκολα όσον αφορά το οικονομικό σκέλος της μεταγραφής καθώς ο ιδιόρρυθμος πρόεδρος της Παλέρμο, Μαουρίτζιο Τζαμπαρίνι είχε δηλώσει πρόσφατα πως η αξία του Ντιμπάλα μπορεί να φτάσει τα 50 εκατ. ευρώ:

«Η τιμή του Ντιμπάλα αυτή τη στιγμή υπολογίζεται στα 42 με 50 εκατ. ευρώ. Πιθανότατα τα 42 εκατομμύρια να μην είναι αρκετά. Η αξία του παίκτη είναι τόσο μεγάλη ακόμα και για τον πρόεδρο της Νάπολι, Ντε Λαουρέντις. Πιστεύω θα μείνει μαζί μας για ακόμα ένα χρόνο. Είμαστε σε επαφές για να ανανεώσουμε το συμβόλαιο του».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.