Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό με τεσσάρα η Ρεάλ (video)

Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων: Στον τελικό με τεσσάρα η Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/12/2014 23:27
Την πρόκριση στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων εξασφάλισε η Ρεάλ, η οποία διέλυσε με 4-0 την Κρουζ Αζούλ και το Σάββατο (20/12) θα διεκδικήσει το τρόπαιο με τον νικητή του ζευγαριού Σαν Λορέντζο – Όκλαντ Σίτι. Ράμος (15’), Μπενζεμά (36’), Μπέιλ (50’) και Ίσκο (72’) τα γκολ, έπιασε πέναλτι ο Κασίγιας.

Την 21η σερί νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις πήρε η Ρεάλ, η οποία κέρδισε με το εμφατικό 4-0 την πρωταθλήτρια Βόρειας & Κεντρικής Αμερικής, Κρουζ Αζούλ και εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων που θα γίνει το Σάββατο στο Μαρακές του Μαρόκου.

Η «βασίλισσα» απείλησε από το 3ο λεπτό με σουτ του Ρονάλντο που απόκρουσε ο Κορόνα, ωστόσο στο 15’ μετά από λάθος έξοδο του Μεξικανού γκολκίπερ σε φάουλ του Κρόος, ο Ράμος άνοιξε το σκορ με κοντινή κεφαλιά.

Στο 24’ οι μεξικανοί θα μπορούσαν να μείνουν με δέκα παίκτες καθώς ο Μπερναρντέγιο χτύπησε εκτός φάσης στο κεφάλι του Μπέιλ, όμως η Ρεάλ δεν χρειάστηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα για να κυριαρχήσει στο παιχνίδι, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ στο 36΄ με τον Μπενζεμά.

Τέσσερα λεπτά μετά η Κρουζ Αζούλ κέρδισε πέναλτι σε κράτημα του Ράμος στον Παβόνε, όμως ο Κασίγιας απόκρουσε την εκτέλεση του Τοράδο.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η Ρεάλ «κλείδωσε» τη νίκη, με τον Μπέιλ να «γράφει» στο 50’ το 3-0 μετά από σέντρα του Ρονάλντο, ενώ στο 66’ η Κρουζ Αζούλ «άγγιξε» το γκολ, έχοντας δοκάρι με τον Μπαρέρα.

Στο 72’ ο Ίσκο έβαλε και αυτός το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ με σουτ από την περιοχή και στο 84’ ο Βαράν ισοφάρισε τα δοκάρια, με το τελικό 4-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Ή κάτοχος του Κόπα Λιμπερταδόρες, Σαν Λορέντζο ή η πρωταθλήτρια Ωκεανίας Όκλαντ Σίτι θα είναι η αντίπαλος της Ρεάλ στον τελικό, εκεί όπου η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή κόσμου για 4η φορά στην ιστορία της (έχει τρία Διηπειρωτικά).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.