Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπουντεσλίγκα: Ούτε τώρα η Ντόρτμουντ (video)

Μπουντεσλίγκα: Ούτε τώρα η Ντόρτμουντ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/12/2014 22:56
Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η Ντόρτμουντ, η οποία ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Βόλφσμπουργκ στο Βεστφάλεν με αποτέλεσμα να παραμείνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Προηγήθηκαν δύο φορές με Ομπαμεγιάνγκ (8’) και Ιμόμπιλε (76’) οι γηπεδούχοι, απάντησε με τους Ντε Μπρούιν (29’) και Νάλντο (85’) η Βόλφσμπουργκ που βρέθηκε στο -11 από τη Μπάγερν.

Αδυνατεί να σηκώσει κεφάλι η Ντόρτμουντ, η οποία παρότι προηγήθηκε δύο φορές κόντρα στη Βόλφσμπουργκ, η αντίπαλος της έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το Βεστφάλεν, αφήνοντας την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι Βεστφαλοί κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 8ο λεπτό με γκολ του Ομπαμεγιάνγκ, ο οποίος από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από ασίστ του Ιμόμπιλε, όμως στο 29’ ήρθε η απάντηση από τη Βόλφσμπουργκ, η οποία έφερε το παιχνίδι στα ίσα χάρη σε εύστοχη εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρούιν.

Ο Λάνγκερακ είχε ευθύνη στο γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο ίδιος πήρε το… αίμα του πίσω στο 49’ πραγματοποιώντας τρομερή απόκρουση σε σουτ του Βιερίνια από το ύψος της μικρής περιοχής!

Ιμόμπιλε (56’) και Χούμελς (57’) είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να ξαναδώσουν το προβάδισμα στην Ντόρτμουντ, με τον πρώτο να βρίσκει τελικά τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 76’ μετά από φάση που ξεκίνησε από λάθος του Λουίς Γκουστάβο στο κέντρο.

Ωστόσο η Βόλφσμπουργκ δεν τα παράτησε και στο 85’ κατάφερε να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσα με τον Ντάλντο, ο οποίος βρέθηκε μόνος του στην καρδιά της άμυνας μετά από κόρνερ και δεν δυσκολεύτηκε να διαμορφώσει με κεφαλιά το τελικό αποτέλεσμα.

Την απώλεια της Βόλφσμπουργκ εκμεταλλεύτηκαν Γκλάντμπαχ και Λεβερκούζεν, με την πρώτη να νικάει με 4-1 την ουραγό Βέρντερ ενώ η δεύτερη με σκόρερ τον Κίσλινγκ κέρδισε με 1-0 στην έδρα της Χόφενχαϊμ με αποτέλεσμα και οι δύο να μειώσουν στο -4 τη διαφορά τους από την 2η θέση.

Από την άλλη, η Σάλκε η κέρδισε με 2-1 στην έδρα της Πάντερμπορν και μείωσε στο -5 τη διαφορά από τη Βόλφσμπουργκ, ενώ η Άιντραχτ με δύο γκολ του Μάιερ στο 90’ και στο 90+1’ ισοφάρισε στο εντυπωσιακό 4-4 τη Χέρτα στη Φρανκφούρτη.






Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.