Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Λάμπαρντ η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Λάμπαρντ η Μάντσεστερ Σίτι (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/1/2015 19:11
Η Μάντσεστερ Σίτι τα βρήκε... σκούρα κόντρα στην Σάντερλαντ, χάνοντας για δεύτερο σερί εντός έδρας παιχνίδι προβάδισμα δύο τερμάτων, ωστόσο ο Λάμπαρντ με ακόμα ένα καθοριστικό γκολ τη φετινή σεζόν, χάρισε τη νίκη (3-2) στους «πολίτες» μία μόλις ημέρα μετά την επέκταση του δανεισμού του από τη Νιου Γιορκ Σίτι.

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο «Έτιχαντ», η Μάντσεστερ Σίτι προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στη Σάντερλαντ χάρη σε γκολάρες των Τουρέ (57’) και Γιόβετιτς (66’), όμως Ρόντγουελ (68’) και Τζόνσον (71’ πεν.) είχαν απάντηση, πληγώνοντας την πρώην ομάδα τους. Σε αντίθεση όμως με το ματς κόντρα στη Μπέρνλι, η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι είχε απάντηση, με τον Λάμπαρντ να σκοράρει τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι (73’) χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία μεγάλη φάση στο πρώτο μέρος, με την Σίτι να απειλεί στο 31’ με σουτ του Σίλβα και την Σάντερλαντ να απαντάει στο 40’ με εκτέλεση φάουλ του Λάρσον που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Καμπαγιέρο.

Και εάν το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν τόσο εντυπωσιακό, το δεύτερο ήταν… διαφήμιση του αθλήματος, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν 5 γκολ, όπου τα 4 επιτεύχθηκαν σε διάστημα 7 λεπτών!

Πρέμιερ Λιγκ: Γλίτωσε με Λάμπαρντ η Μάντσεστερ Σίτι (video)
Την αρχή έκανε στο 57’ ο Τουρέ ο οποίος με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή έδωσε το προβάδισμα στους «πολίτες» ενώ στο 66’ ο Γιόβετιτς με εκπληκτικό τακουνάκι «έγραψε» το 2-0 για την ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Στο 68' ο Ρόντγουελ μείωσε με κεφαλιά σε 2-1, πληγώνοντας την πρώην ομάδα του και αφού η Σίτι έχασε την ευκαιρία να απαντήσει στο επόμενο λεπτό έχοντας δοκάρι με τον Νάβας, η Σάντερλαντ έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 71’ με εύστοχη εκελεση πέναλτι του Τζόνσον!

Η Σίτι για δεύτερο σερί παιχνίδι βρέθηκε από το 2-0 σε 2-2, ωστόσο αυτή τη φορά είχε απάντηση, με τον Λάμπαρντ να δίνει τη λύση για τους «πολίτες», σκοράροντας για το 3-2 στο 73’, τρία μόλις λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι.

Στα υπόλοιπα λεπτά οι πρωταθλητές είχαν μεγάλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη, ωστόσο ο πρώην τερματοφύλακας της, Παντιλίμον είπε «όχι» σε τέσσερις περιπτώσεις (!), με το 3-2 να μένει μέχρι το φινάλε.

Με αυτή τη νίκη, η Σίτι έπιασε την Τσέλσι στην κορυφή και ελπίζει σε ήττα των «μπλε» στο ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ για να μπορέσει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.