Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τζέραρντ: «Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο στη Λίβερπουλ»

Τζέραρντ: «Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο στη Λίβερπουλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/1/2015 15:14
Μέσω γραπτής επιστολής, ο Στίβεν Τζέραρντ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ στο φινάλε της σεζόν. «Δεν θα συνεχίσω σε ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι κάπου που δεν θα μπορώ να βρεθώ απέναντι από τη Λίβερπουλ» ξεκαθάρισε ο αρχηγός των «κόκκινων».

Όπως έγινε γνωστό από την Πέμπτη, ο Στίβεν Τζέραρντ πήρε την απόφαση να μην ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λίβερπουλ και να αποχωρήσει από την ομάδα της καρδιάς του στο φινάλε της σεζόν.

Ο 34χρονος μέσος με γραπτή του επιστολή ευχαρίστησε τους πάντες στην ομάδα για όλα όσα έζησε στους «κόκκινους» και ξεκαθάρισε πως δεν θα συνεχίσει σε ανταγωνιστική ομάδα, αλλά σε σύλλογο που δεν θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει τη Λίβερπουλ (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συνεχίσει στο MLS και τους LA Galaxy).

Το «αντίο» του Τζέραρντ:


«Αυτή ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Μαζί με την οικογένειά μου το σκεφτήκαμε πολύ και ψάχναμε την καλύτερη στιγμή. Προχώρησα τώρα στην επισημοποίηση της απόφασής μου προκειμένου να μην υπάρχουν άλλες φήμες για το μέλλον μου. Η Λίβερπουλ αποτελεί μεγάλο κομμάτι της ζωής μου και της οικογένειάς μου και είναι δύσκολο να πω αντίο. Είναι όμως για το καλό όλων.

Θα συνεχίσω να αγωνίζομαι, αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να πω περισσότερα για τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου. Δεν είναι σε ανταγωνιστική ομάδα. Θα είναι κάπου που δεν θα μπορώ να βρεθώ απέναντι από τη Λίβερπουλ. Δεν θα το επέτρεπα ποτέ να είμαι αντίπαλος αυτής της ομάδας.

Πήρα αυτή την απόφαση γιατί θέλω να γνωρίσω νέες εμπειρίες σε αυτό το στάδιο της καριέρας μου. Δεν θέλω να μετανιώνω όταν τελειώσει η καριέρα μου.

Δεν υπάρχουν λόγια για να ευχαριστήσω τον Μπρένταν Ρότζερς, τους ιδιοκτήτες του συλλόγου, την ομάδα και όλους τους ανθρώπους του συλλόγου. Αποχωρώ υπό εξαιρετικές συνθήκες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω επίσης τους συμπαίκτες μου και όλο το επιτελείο για τη στήριξή του.

Ήταν πραγματικά ιδιαίτερο να έχω υπάρξει μέλος αυτού του συλλόγου. Θέλω κάποια στιγμή στο μέλλον να επιστρέψω στη Λίβερπουλ από οποιοδήποτε πόστο για να την υπηρετήσω ξανά.

Μέχρι και το τελευταίο μου παιχνίδι, σας διαβεβαιώνω ότι θα είμαι απόλυτα προσηλωμένος και συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές μου υποχρεώσεις. Θα δίνω τα πάντα ώστε η Λίβερπουλ να κερδίζει.

Για το τέλος άφησα τους οπαδούς της Λίβερπουλ. Τους καλύτερους οπαδούς του κόσμου. Θέλω να ξέρετε ότι ήταν τιμή μου που σας αντιπροσώπευα, τόσο σαν παίκτης, όσο και σαν αρχηγός. Απόλαυσα κάθε δευτερόλεπτο της θητείας μου στη Λίβερπουλ και θέλω το τέλος να είναι όσο το δυνατόν καλύτερο
».

ο Τζέραρντ βρίσκεται στη Λίβερπουλ από την ηλικία των 8 ετών και έχει σημειώσει συνολικά 180 γκολ σε 695 συμμετοχές.

Ο 34χρονος μέσος έχει πανηγυρίσει ένα Τσάμπιονς Λιγκ (2005), ένα Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (2001), δύο Κύπελλα (2001, 2006), τρία Λιγκ Καπ (2001, 2003, 2012), ένα ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ (20010, ένα Κομιούνιτι Σιλντ (2006), όχι όμως και το πρωτάθλημα, το οποίο έχασε στις λεπτομέρειες στο φινάλε της περσινής σεζόν.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.