Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φερνάντο, βάλε δύο γκολ στη Ρεάλ»

«Φερνάντο, βάλε δύο γκολ στη Ρεάλ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/1/2015 10:35
Ο Φερνάντο Τόρες αναμένεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα της Ατλέτικο στο παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στη Ρεάλ και οι οπαδοί των «ροχιμπλάνκος» του ζήτησαν να σκοράρει δύο γκολ κόντρα στη «βασίλισσα».

Η επιστροφή του Φερνάντο Τόρες στην Ατλέτικο έχει προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας, με περισσότερους από 250 οπαδούς να περίμεναν για αυτόγραφα και φωτογραφίες τον Ισπανό επιθετικό στο προπονητικό κέντρο των «ροχιμπλάνκος».

Όπως αναφέρει η «AS» ο διεθνής άσος, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο ντέρμπι με την Ρεάλ για το Κύπελλο (7/1), αφιέρωσε 45 λεπτά για να μην αφήσει κανέναν ανικανοποίητο και οι φίλοι των «ροχιμπλάνκος» που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του ζήτησαν να πετύχει δύο γκολ κόντρα στην «βασίλισσα».

«Είμαι χαρούμενος που ο Φερνάντο είναι ξανά μαζί μας» δήλωσε ο Ντιέγκο Σιμεόνε και πρόσθεσε: «Θα βοηθήσει την ομάδα με τα χαρακτηριστικά του, το ταλέντο, τον ενθουσιασμό και το πάθος του.

Βέβαια, θα πρέπει να αντέξει τον ανταγωνισμό με τους Γκριεζμάν, Μάντζουκιτς και Ραούλ Χιμένεθ. Θα χρειαστεί χρόνο για να προσαρμοστεί και σίγουρα δεν έρχεται εδώ ως κάποιου είδους σωτήρα. Θα ευνοηθεί και ο ίδιος και η ομάδα από την επιστροφή του. Θα μας δώσει βάθος και λύσεις στην επίθεση
» δήλωσε ο τεχνικός της Ατλέτικο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.