Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Διπλό «χτύπημα» για Νάπολι

Διπλό «χτύπημα» για Νάπολι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/1/2015 17:41
Διπλό μεταγραφικό «χτύπημα» για τη Νάπολι, η οποία ανακοίνωσε την απόκτηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι από τη Σαμποντόρια αλλά και αυτή του Ίβαν Στρίνιτς από τη Ντνίπρο, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ.

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την Νάπολι, καθώς οι «παρτενοπέι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μανόλο Γκαμπιαντίνι και του Ίβαν Στρίνιτς.

Όσον αφορά τον πρώτο, ο 23χρονος διεθνής επιθετικός μετράει 9 γκολ σε 15 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με τη φανέλα της Σαμπντόρια τη φετινή σεζόν και αποκτήθηκε από τους «παρτενοπέι» έναντι του ποσού των 13 εκατ. ευρώ.

Διπλό «χτύπημα» για Νάπολι
Μάλιστα ο Ιταλός άσος γνώρισε την αποθέωση από περίπου 1000 οπαδούς της Νάπολι που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να τον υποδεχθούν!

Από την άλλη, ο Στρίνιτς έμεινε ελεύθερος από τη Ντνίπρο, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο φέρεται να είναι τετραετές.

Ο 27χρονος Κροάτης αριστερός μπακ είχε συμφωνήσει εδώ και αρκετό καιρό με τη διοίκηση των «παρτενοπέι» και έχει ήδη αρχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.