Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Πάολο» η Γιουβέντους

Σέριε Α: «Άλωσε» το «Σαν Πάολο» η Γιουβέντους

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/1/2015 00:53
Σπουδαία νίκη με 3-1 στην έδρα της Νάπολι πήρε η Γιουβέντους, με αποτέλεσμα η «Γηραιά Κυρία» να ξεφύγει με +3 από τη Ρόμα. Γκολάρες από Πογκμπά και Βιντάλ, πρώτη νίκη στη Νάπολη από το 2000 για τους «μπιανκονέρι»!

Εκδίκηση για τον πρόσφατο χαμένο τελικό στο Σούπερ Καπ πήρε η Γιουβέντους, η οποία κέρδισε με 3-1 την Νάπολι στο «Σαν Πάολο» και ξέφυγε με +3 από τη δεύτερη Ρόμα.

Οι «παρτενοπέι» είχαν την πρώτη μεγάλη φάση με χαμένο τετ-α-τετ το Ντε Γκουζμάν στο 18’, ωστόσο στο 29’ η Γιουβέντους κατάφερε να πάρει προβάδισμα με τρομερό γυριστό σουτ του Πογκμπά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Μπενίτεθ έβαλε τον Μέρτενς αντί του Χάμσικ και από κόρνερ του Βέλγου ήρθε η ισοφάριση για τη Νάπολι, χάρη σε γκολ του Μπρίτος στο 64’.

Ωστόσο στο 69’ ο Κάσερες έβαλε ξανά μπροστά στο σκορ τους φιλοξενούμενους, σκοράροντας από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ του Πίρλο. Στα υπόλοιπα λεπτά, η Νάπολι έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και έχασε μεγάλη ευκαιρία στις καθυστερήσεις με τον Ιγκουαίν.

Το γκολ δεν ήρθε για τους γηπεδούχους και μετά από αντεπίθεση της Γιουβέντους, ο Βιντάλ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα, διαμορφώνοντας με ωραίο σουτ το τελικό 3-1 για την ομάδα του Αλέγκρι.

Στα αξιοσημείωτα πως αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Γιουβέντους στη Νάπολι μετά από 15 χρόνια και συγκεκριμένα από τον Σεπτέμβριο του 2000!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.