Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σόου Μέσι στο «Ριαθόρ», επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (video)

Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σόου Μέσι στο «Ριαθόρ», επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/1/2015 22:07
Με τον Λιονέλ Μέσι να πετυχαίνει χατ-τρικ, η Μπαρτσελόνα διέλυσε με 4-0 τη Λα Κορούνια στο «Ριαθόρ» και μείωσε ξανά στο -1 τη διαφορά της από τη Ρεάλ, που έχει όμως παιχνίδι λιγότερο. Τα 30 χατ-τρικ έφτασε ο Αργεντινός.

Κανένα πρόβλημα δεν συνάντησε κόντρα στη Λα Κορούνια η Μπαρτσελόνα, η οποία πήρε εμφατική νίκη με 4-0 στο «Ριαθόρ», έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σημείωσε το 30ο επίσημο χατ-τρικ του, πετυχαίνοντας δύο γκολ στο πρώτο μέρος (10’, 33’), ενώ ο ίδιος «έγραψε» το 3-0 στο 62’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 83’ με αυτογκόλ ο Σίντνεϊ, με τους «μπλαουγκράνα» να μειώνουν ξανά στο -1 τη διαφορά τους από την Ρεάλ, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Στο -4 η Ατλέτικο


Πριμέρα Ντιβιζιόν: Σόου Μέσι στο «Ριαθόρ», επέστρεψε στις νίκες η Ατλέτικο (video)
Νίκη και για την Ατλέτικο, η οποία μετά την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου, κέρδισε με 2-0 τη Γρανάδα στη Μαδρίτη και διατήρησε στο -4 τη διαφορά της από την κορυφή.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και είχαν δοκάρι για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο η Ατλέτικο ανέβασε στη συνέχεια ρυθμό και κατάφερε να προηγηθεί με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μάντζουκιτς (34’).

Οι «ροχιμπλάνκος» είχαν τον έλεγχο, έψαξαν το δεύτερο γκολ και τελικώς στο 88’ ο Ραούλ Γκαρθία «σφράγισε» τη νίκη για την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, που επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από τη Μπαρτσελόνα την προηγούμενη αγωνιστική.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.