Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με Μπενίτες

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με Μπενίτες

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/1/2015 19:17
Με δύο γκολ του Μπενίτες (3’, 26’) και ένα του Μιλιβόγιεβιτς (84’), ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ» και ουσιαστικά εξασφάλισε από το πρώτο παιχνίδι την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου. Πιο σημαντική είδηση η επιστροφή του Ολαϊτάν, ο οποίος πάτησε ξανά χορτάρι μετά από απουσία 10 μηνών.

Με πρωταγωνιστή τον Μπενίτες, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ, ο Ολυμπιακός κέρδισε με 3-0 τον Τύρναβο στο «Αλκαζάρ» και «καθάρισε» την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν συνάντησαν κανένα πρόβλημα στο πρώτο μέρος και πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ του Μπενίτες. Ο Παραγουανός άνοιξε το σκορ μόλις στο 3ο λεπτό με εντυπωσιακό τρόπο, καθώς απέφυγε τρεις αντιπάλους και με κοντινό πλασέ «έγραψε» το 1-0.

Ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα του στο 26’, νικώντας σε τετ-α-τετ τον Πρίφτη, μετά από κάθετη πάσα του Διαμαντάκου.

Κύπελλο Ελλάδας: «Καθάρισε» την πρόκριση με Μπενίτες
Στην επανάληψη, ο Τύρναβος είχε μεγάλη ευκαιρία για να επιστρέψει στο παιχνίδι, με τον Μέγιερι να αποκρούει το σουτ του Παπασάββα στο 56’.

Έξι λεπτά μετά ο Περέιρα έριξε στο παιχνίδι τον Μάικλ Ολαϊτάν, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά από 10 μήνες και γνώρισε την αποθέωση από τον κόσμο. Ο Νιγηριανός επιθετικός, όπως ήταν φυσικό, δεν πίεσε πολύ τον εαυτό του, καθώς είχε να αγωνιστεί από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό τον Μάρτιο.

Στο 72’ πέρασε στο παιχνίδι και ο Μιλιβόγιεβιτς, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση μετά τον τραυματισμό του και μάλιστα κατάφερε να σκοράρει, «γράφοντας» 3-0 στο 84’ με διαγώνιο σουτ, έπειτα από γύρισμα του Ντουρμάζ.

Στο 87’ ο Μέγιερι κράτησε το μηδέν στην εστία του, αποκρούοντας σουτ του Αλεξίου. Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με αποτέλεσμα ο επαναληπτικός στο «Καραϊσκάκη» να αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.