Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Φτάσαμε πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαλοτέλι»

«Φτάσαμε πολύ κοντά στην απόκτηση του Μπαλοτέλι»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2015 21:38
Πολύ κοντά στην απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι από τη Λίβερπουλ έφτασε η Πάρμα, όπως αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος της ομάδας, Ερμίρ Κόντρα.

Πρόταση για την απόκτηση του Μάριο Μπαλοτέλι με τη μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ έκανε η Πάρμα, ωστόσο η ιταλική ομάδα έλαβε αρνητική απάντηση από τους «κόκκινους».

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος της Πάρμα, Ερμίρ Κόντρα, οι «παρμέντσι» έφτασαν πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιταλού επιθετικού:

«Ήμασταν πολύ κοντά στο να αποκτήσουμε τον Μπαλοτέλι, όμως στο φινάλε δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις», δήλωσε ο Κόντρα, ο οποίος πρόσθεσε πως η Παρμά θα συνεχίσει τις προσπάθειες για την απόκτηση ποιοτικού επιθετικού:

«Δουλεύουμε για να φέρουμε στην ομάδα τον επιθετικό που χρειαζόμαστε. Η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι αρκετά δύσκολη, όμως δεν είναι αδύνατο. Θέλουμε να ενισχυθούμε με επιθετικό υψηλής ποιότητας».

Να σημειωθεί πως η Πάρμα παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας στη Σέριε Α με μόλις 9 βαθμούς σε 19 παιχνίδια και αυτή τη στιγμή είναι στο -9 από την 17η Κίεβο, που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.