Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε μέχρι το 2028 ο Κίβου στην Ίντερ

Υπέγραψε μέχρι το 2028 ο Κίβου στην Ίντερ

Συντάκτης: Δημήτρης Μαντιδάκης
Δημήτρης Μαντιδάκης
4/6/2026 22:48
Η Ίντερ «έδεσε» με νέο συμβόλαιο τον Κρίστιαν Κίβου, με τον Ρουμάνο τεχνικό να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «νερατζούρι» μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

Η ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών ήταν θέμα χρόνου, καθώς στη διοίκηση της Ίντερ επικρατεί απόλυτη ικανοποίηση για το έργο του Κίβου και την κατάκτηση του νταμπλ τη σεζόν που μας πέρασε.

Σύμφωνα με τον Νίκο Σκίρα, ο Κίβου υπέγραψε νέο συμβόλαιο έως το 2028, με ετήσιες απολαβές 4 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ υπάρχει και οψιόν επέκτασης για ακόμη έναν χρόνο, έως το 2029.



Την ίδια ώρα, οι Μιλανέζοι συνεχίζουν τον μεταγραφικό τους σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Μάρκο Παλέστρα να βρίσκεται ψηλά στη λίστα τους. Τα ιταλικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Ίντερ πιέζει την Αταλάντα για την απόκτηση του 20χρονου δεξιού μπακ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ιταλικού ποδοσφαίρου.

Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Ιούνιο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.