Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ζευγάρια στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

Τα ζευγάρια στους «16» του Κυπέλλου Αγγλίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/1/2015 22:31
Το εμπόδιο της Μίντλεσμπρο, που στο προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι, θα κληθεί να ξεπεράσει η Άρσεναλ προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για τους «8» του Κυπέλλου.

Η κληρωτίδα δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι στη φάση των «16» του Κυπέλλου Αγγλίας, κάτι που βέβαια δεν ήταν εύκολο μετά τους αποκλεισμούς των Τσέλσι, Μάντσεστερ Σίτι, Τότεναμ και Σαουθάμπτον στον προηγούμενο γύρο.

Η κάτοχος του τίτλου Άρσεναλ θα υποδεχθεί στο Λονδίνο την Μίντλεσμπρο του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου, η οποία στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μάντσεστερ Σίτι μέσα στο «Έτιχαντ».

Εφόσον η Λίβερπουλ ξεπεράσει το εμπόδιο της Μπόλτον, θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας στο Λονδίνο. Από την πλευρά της, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει σε εκτός έδρας παιχνίδι τον νικητή του ζευγαριού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ-Πρέστον, εφόσον βέβαια η ίδια αποκλείσει την Κέιμπριτζ στο «Όλντ Τράφορντ».

Η Μπράντφορντ, μετά την επική νίκη της επί της Τσέλσι στο Λονδίνο θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον νικητή του ζευγαριού Σάντερλαντ-Φούλαμ.

Τα ζευγάρια της φάσης των «16»:

Κρίσταλ Πάλας - Λίβερπουλ/Μπόλτον
Άστον Βίλα – Λέστερ
Μπράντφορντ – Σάντερλαντ/Φούλαμ
Ντέρμπι – Ρέντινγκ
Άρσεναλ – Μίντλεσμπρο
Γουέστ Μπρομ – Γουέστ Χαμ
Μπλάκμπερν – Ρότσντέιλ/Στόουκ
Πρέστον/Σέφιλντ Γιουνάιτεντ – Κέιμπριτζ/Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.