Τελικοί GBL: Μέσα ο Ρογκαβόπουλος για το game 2!
Επιστροφή στη δωδεκάδα για τον Νίκο Ρογκαβόπουλο, ο οποίος θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.Οι πράσινοι ηττήθηκαν στο πρώτο ματς του Φαλήρου και απόψε θα επιδιώξουν να ισοφαρίσουν τη σειρά και να τα δώσουν όλα για το πρωτάθλημα.
Ο Εργκίν Αταμάν είδε τον Κώστα Σλούκα να τίθεται εκτός μάχης, ενώ άφησε εκτός εξάδας των ξένων τους Χουάντσο και Φαρίντ.
Η κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό σε απίθανη απόδοση*! 🏀Για νέα μέλη με ΕΓΓΡΑΦΗ
Ο Τούρκος προπονητής έχει και καλά νέα ωστόσο, αφού ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι παίκτης που μπορεί να γυρίσει έναν αγώνα.
Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού θα αποτελείται από τους Σορτς, Καλαϊτζάκη, Όσμαν, Χέιζ-Ντέιβις, Ρογκαβόπουλο, Σαμοντούροβ, Γκραντ, Κουζέλογλου, Ναν, Λεσόρ, Τολιόπουλο και Μήτογλου.