Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Ζητά πενταετή αποκλεισμό του Γιαννακόπουλου από τα γήπεδα

Ολυμπιακός: Ζητά πενταετή αποκλεισμό του Γιαννακόπουλου από τα γήπεδα

Συντάκτης: Agones team
Agones team
7/6/2026 14:15
Σε καταγγελία προς τη ΔΕΑΒ για όσα συνέβησαν στον δεύτερο τελικό της GBL απέναντι στον Παναθηναϊκό προχώρησε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, ζητώντας μεταξύ άλλων την επιβολή πενταετούς απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» ζητούν επίσης την επιβολή προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, καθώς και ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών για τους «πράσινους».

Το Agones.gr δίνει το βραβείο καλύτερης στοιχηματικής για τον μήνα Ιούνιο στον μπουκ με την ευκολότερη εγγραφή.



Το «τρίτο ημίχρονο» του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ συνεχίζεται, καθώς νωρίτερα και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προχωρήσει σε καταγγελία κατά των Νίκου Λεπενιώτη και Γιώργου Μπαρτζώκα.

Υπενθυμίζεται ότι αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης, η ΚΑΕ Ολυμπιακός είχε ζητήσει διετή αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τα γήπεδα και πρόστιμο 100.000 ευρώ, με το νέο αίτημα προς τη ΔΕΑΒ να προβλέπει πλέον πενταετή απαγόρευση εισόδου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε χθες (06/06) σε καταγγελία ενώπιον της ΔΕΑΒ για τα έκτροπα που έλαβαν χώρα στον αγώνα της Παρασκευής.

Ζητά την επιβολή διοικητικής κύρωσης μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών σε βάρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Επιπλέον, ζητά την επιβολή συνολικού προστίμου ύψους 100.000 ευρώ στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, καθώς και την απαγόρευση εισόδου του στα γήπεδα για πέντε έτη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.