Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στη Ρόμα ο Ντουμπιά

Και επίσημα στη Ρόμα ο Ντουμπιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
31/1/2015 17:18
Στη Ρόμα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σείντού Ντουμπιά, καθώς η ΤΣΣΚΑ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τους «τζιαλορόσι» για την παραχώρηση του Ιβοριανού επιθετικού. Στα 14,4 εκατ. ευρώ συν 1,5 εκατ. μπόνους το ποσό της μεταγραφής σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα.

Παίκτης της Ρόμα είναι και επίσημα ο Σέιντού Ντουμπιά. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε την πώληση του Ιβοριανού επιθετικού, ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Ματία Ντέστρο, που με τη σειρά του υπέγραψε στη Μίλαν.

Σύμφωνα με τα ιταλικά Μέσα, η ρωσική ομάδα θα βάλει στα ταμεία της το ποσό των 14,4 εκατ. ευρώ συν 1,5 εκατ. μπόνους και πλέον απομένει η επίσημη ανακοίνωση της Ρόμα για γίνει γνωστό και το συμβόλαιο που θα υπογράφει ο 27χρονος επιθετικός.

Ο Ντουμπιά έχει σημειώσει 7 γκολ σε 13 παιχνίδια με την ΤΣΣΚΑ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ μετράει και 3 γκολ σε έξι παιχνίδια στο Τσάμπιονς Λιγκ. Την περσινή σεζόν αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο ρωσικό πρωτάθλημα με 18 γκολ σε 22 παιχνίδια, ενώ θα κάνει ντεμπούτο μόλις ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ακτή Ελεφαντοστού στο Κόπα Άφρικα (1 γκολ σε 3 παιχνίδια).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.