Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Λιγκ: Ξεπέρασε τον αποκλεισμό με τριάρα

Σούπερ Λιγκ: Ξεπέρασε τον αποκλεισμό με τριάρα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/2/2015 18:01
Λίγες ημέρες μετά την ήττα-αποκλεισμό από το Κύπελλο, o Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-0 του Πλατανιά στη Λεωφόρο και μείωσε στο -3 τη διαφορά του από τον 2ο ΠΑΟΚ. Πέτριτς (7’), Τριανταφυλλόπουλος (47’) και Κλωναρίδης (78’) τα γκολ, έχασε πέναλτι ο Μπεργκ.

Με τριάρα κόντρα στον Πλατανιά (3-0) ξεπέρασε τον αποκλεισμό από την Ξάνθη ο Παναθηναϊκός, ο οποίος με τη νίκη μείωσε στους 3 τη διαφορά του από τον ΠΑΟΚ.

Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν δυνατά και κατάφεραν να προηγηθούν μόλις στο 7ο λεπτό με πλασέ του Πέτριτς, ενώ στο 17’ θα μπορούσαν να διπλασιάσουν το προβάδισμα τους, ωστόσο ο Ολιμπά νίκησε σε τετ-α-τετ τον Μπεργκ.

Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε νέα ευκαιρία στο 23’, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Πέτριτς, ωστόσο ο Ολιμπά είπε νέο «όχι» στον Σουηδό επιθετικό.

Στον αντίποδα, ο Πλατανιάς είχε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση στο 21ο λεπτό, με τον Στιλ να βγαίνει μακριά από την περιοχή του, τον Μιλούνοβιτς να τον περνάει, ωστόσο ο Σίλντενφελντ σταμάτησε την μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με… γκολ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει προβάδισμα δύο τερμάτων στο 47’ με σκόρερ τον Τριανταφυλλόπουλο. Ύστερα από κόρνερ, ο Μπεργκ έπιασε το σουτ, με τον Ολιμπά να αποκρούει, ωστόσο ο Τριανταφυλλόπουλος πήρε το ριμπάουντ και από κοντά «έγραψε» το 2-0.

Τρία λεπτά μετά ο Πλατανιάς είχε δοκάρι με κεφαλιά του Γιακουμάκη, ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να απειλήσουν σημαντικά την ομάδα του Αναστασίου, η οποία πέτυχε και 3ο γκολ με ωραίο σουτ του Κλωναρίδη στο 78’.

Το 3-0 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Παναθηναϊκό να φτάνει τους 43 βαθμούς, τρεις λιγότερους από τον ΠΑΟΚ και πέντε από τον Ολυμπιακό που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.