Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσέλσι: «Άρπαξε» Παλέστρα μέσα από τα χέρια της Ίντερ

Τσέλσι: «Άρπαξε» Παλέστρα μέσα από τα χέρια της Ίντερ

Συντάκτης: Παναγιώτης Αντωνόπουλος
Παναγιώτης Αντωνόπουλος
24/6/2026 11:39
Ο έγκυρος δημοσιογράφος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε πως η Τσέλσι ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Αταλάντα για την απόκτηση του Ιταλού μπακ-χαφ Μάρκο Παλέστρα, παίρνοντας τον παίκτη μέσα από τα χέρια της Ίντερ.

Έτοιμη να ολοκληρώσει την πρώτη της μεταγραφή στο καλοκαιρινό «παζάρι» εμφανίζεται η ομάδα του Λονδίνου, καθώς βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του 21χρονου δεξιού μπακ-χαφ, Μάρκο Παλέστρα.

Ο Ιταλός άσος αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Serie A, με τα περιθώρια εξέλιξής του να μην έχουν ταβάνι. Για το λόγο αυτό, ο Τσάμπι Αλόνσο εισηγήθηκε για τη μεταγραφή του νεαρού άσου και έτσι οι «μπλε», σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν 55 εκατ. ευρώ στην Αταλάντα για να τον αποκτήσουν.

Ο Ιταλός ρεπόρτερ ανέφερε πως για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε και η Ίντερ, όμως η Τσέλσι κατάφερε να τον «πείσει» και έτσι είναι έτοιμη να τον εντάξει στο δυναμικό της. Ο 21χρονος μπακ-χαφ αναμένεται να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Παλέστρα δόθηκε δανεικός στην Κάλιαρι, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν, μετρώντας 1 γκολ και 4 ασίστ σε 37 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.



Υπάρχει τελικά στοιχηματική με πολύ εύκολη εγγραφή

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.