Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Υπέγραψε στη Μπόκα ο Οσβάλντο

Υπέγραψε στη Μπόκα ο Οσβάλντο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
12/2/2015 22:04
Στην Μπόκα Τζούνιορς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Οσβάλντο, καθώς ο σύλλογος ανακοίνωσε την απόκτηση του με τη μορφή δανεισμού από την Σαουθάμπτον.

Στην πατρίδα του επιστρέφει ο Οσβάλντο, καθώς ο πολιτογραφημένος Ιταλός επιθετικός (έχει γεννηθεί στο Μπουένος Άιρες) είναι και επίσημα παίκτης της Μπόκα Τζούνιορς.

Ο 29χρονος φορ δεν υπολογίζονταν από τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην Ίντερ (στην οποία αγωνίζονταν ως δανεικός από τη Σαουθάμπτον) και ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στην Αργεντινή μετά από 10 χρόνια.

Η συμφωνία της Μπόκα με την αγγλική ομάδα αφορά δανεισμό μέχρι το φινάλε της σεζόν και ο παίκτης υπέγραψε την Πέμπτη (12/2) το συμβόλαιο του.

Ο Ιταλός φορ ξεκίνησε την καριέρα του στην Ουρακάν το 2005 και ένα χρόνο μετά μετακόμισε στην Ιταλία, όπου έπαιξε με τη φανέλα των Αταλάντα, Λέτσε, Φιορεντίνα, Μπολόνια, Ρόμα, Γιουβέντους και Ίντερ!

Ο ίδιος αγωνίστηκε και στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Εσπανιόλ, ενώ το καλοκαίρι του 2013 η Σαουθάμπτον τον απέκτησε αντί 20 εκατ. ευρώ περίπου από τη Ρόμα. Ωστόσο στην Αγγλία έμεινε μόλις για έξι μήνες, καθώς δεν κατάφερε να προσαρμοστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, ενώ ήταν πρωταγωνιστής σε αρνητικό επεισόδιο (πιάστηκε στα χέρια με τον συμπαίκτη του, Χοσέ Φοντέ).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.