Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα μηδέν στην Ουκρανία (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: Όλα μηδέν στην Ουκρανία (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/2/2015 23:57
Σε ένα παιχνίδι με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα και φτωχό θέαμα, Σαχτάρ και Μπάγερν έμειναν στο 0-0 στην Ουκρανία, με τους Βαυαρούς να παίζουν με δέκα παίκτες από το 65’ λόγω αποβολής του Τσάμπι Αλόνσο.

Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί γρήγορα, Σαχτάρ και Μπάγερν έμειναν στο 0-0 στην Ουκρανία και η πρόκριση θα κριθεί στον επαναληπτικό του Μονάχου σε δύο εβδομάδες.

Στον αγώνα κυριάρχησαν τα πολλά νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα, με τις φάσεις να ήταν ελάχιστες μπροστά από τις δύο εστίες.

Η Μπάγερν είχε την υπεροχή, ωστόσο δεν μπορούσε να δημιουργήσει αξιόλογες ευκαιρίες και η μοναδική καλή της στιγμή ήταν στο 31’ με ένα άστοχο πλασέ του Μίλερ από την περιοχή.

Στην επανάληψη, οι Βαυαροί έμειναν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Τσάμπι Αλόνσο στο 65’, ο οποίος πήρε το δρόμο για τα αποδυτήρια στην 100η του εμφάνιση στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε την Μπάγερν να παίξει πιο συντηρητικά, ωστόσο η Σαχτάρ δεν επιχείρησε να πάρει ρίσκα, με αποτέλεσμα το παιχνίδι να κυλούσε χωρίς ευκαιρίες.

Οι Ουκρανοί δεν κατάφεραν να απειλήσουν την εστία του Νόιερ, με το 0-0 να μένει μέχρι το φινάλε και όλα θα κριθούν στον επαναληπτικό του Μονάχου.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.