Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Περέιρα: «Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό το Γιουρόπα Λιγκ»

Περέιρα: «Πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό το Γιουρόπα Λιγκ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2015 20:24
Πολύ σημαντική διοργάνωση για τον Ολυμπιακό χαρακτήρισε το Γιουρόπα Λιγκ ο Βίτορ Περέιρα. Ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να προχωρήσουν στη διοργάνωση και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξεκουράσει παίκτες με τη Ντνίπρο εν όψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Πέμπτη (19/2) τη Ντνίπρο στην Ουκρανία για τους «32» του Γιουρόπα Λιγκ και ο Βίτορ Περέιρα ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο με τους «ερυθρόλευκους» στην Ευρώπη.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χαρακτήρισε πολύ σημαντικό για την ομάδα του το Γιουρόπα Λιγκ και απέκλεισε το ενδεχόμενο να ξεκουράσει παίκτες εν όψει του ντέρμπι στη Λεωφόρο.

Ο ίδιος τόνισε πως η Ντνίπρο είναι πολύ ανταγωνιστική ομάδα, ωστόσο πρόσθεσε ότι η ομάδα του είναι προετοιμασμένη για να φύγει με αποτέλεσμα από την Ουκρανία

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βίτορ Περέιρα στη συνέντευξη Τύπου:


Για το ότι ακολουθεί το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό:

«Μου αρέσει που είμαι στη διοργάνωση, με ενδιαφέρει πολύ γιατί είναι σημαντική. Είναι αλήθεια ότι έχουμε πολλά σερί ματς, αλλά μας ενδιαφέρει πολύ η Ευρώπη, είμαστε προετοιμασμένοι και θέλουμε να παρουσιάσουμε την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πάρουμε αποτέλεσμα».

Για το τι κάνουν οι παίκτες του στον ελεύθερο χρόνο τους (ερώτηση Ουκρανού):

«Οι παίκτες φαντάζομαι με τις οικογένειές τους, εγώ σίγουρα το κάνω. Έχουν έρθει οι δικοί μου στην Ελλάδα. Δεν είναι δικαιολογία πάντως το δύσκολο πρόγραμμα. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, εμείς θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας, να προχωρήσουμε στη διοργάνωση και δεν θέλουμε να χρησιμοποιούμε δικαιολογίες.»

Για τους στόχους του Ολυμπιακού στο Γιουρόπα Λιγκ και τα πλάνα του για την ενδεκάδα:

«Η διοργάνωση είναι πολύ σημαντική και είναι στόχος να προχωρήσουμε. Θα παρουσιάσω την καλύτερη ομάδα κατά τη γνώμη μου. Το ποιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι πάντοτε το επόμενο, άρα το αυριανό είναι το πιο σημαντικό».

Για τα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού της Ντνίπρο:

«Εχω δει πολλές φορές την Νντίπρο. Τη γνωρίζουμε από πριν, αλλά είδαμε και τα τελευταία της παιχνίδια. Είναι πολύ καλή ομάδα, παίζει γρήγορα, είναι οργανωμένη και γι΄αυτό έχουμε προετοιμαστεί να αντιμετωπίσουμε το ματς με συγκέντρωση και σοβαρότητα. Και να αποδείξουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μεγάλος μόνο στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.