Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζαρντίμ: «Κανείς δεν πίστευε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό»

Ζαρντίμ: «Κανείς δεν πίστευε πως αυτό το αποτέλεσμα είναι εφικτό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
26/2/2015 03:25
Ευτυχισμένος για το αποτέλεσμα αλλά και προσγειωμένος ενόψει της ρεβάνς εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μετά την μεγάλη νίκη της Μονακό επί της Άρσεναλ (3-1) στο Λονδίνο.

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον θρίαμβος της Μονακό επί της Άρσεναλ, που φέρνει τους Μονεγάσκους μια «ανάσα» από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού στάθηκε στο γεγονός πως κανείς δεν πίστευε σ’ αυτό το αποτέλεσμα πριν το παιχνίδι, ωστόσο ξεκαθάρισε πως η ομάδα του έχει πάρει μόνο το προβάδισμα και όχι την πρόκριση:

«Στο ξεκίνημα του ματς, η Άρσεναλ ήταν πολύ δυνατή και υποφέραμε κάπως, αλλά εμφανιστήκαμε πολύ δυνατοί αμυντικά και εκμεταλλευτήκαμε τους χώρους. Η Άρσεναλ έχει εξαιρετικές μονάδες όμως το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Ήμασταν πολύ οργανωμένοι και ικανοί να επιτεθούμε σωστά», δήλωσε ο Ζαρντίμ και πρόσθεσε:

«Κανείς δεν πίστευε ότι αυτό το αποτέλεσμα είναι πιθανό, και όμως τα καταφέραμε. Παρόλα αυτά, η πρόκριση παραμένει ανοικτή διότι υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι. Δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμα. Απλώς αποκτήσαμε πλεονέκτημα. Το ποδόσφαιρο είναι τέχνη. Πρέπει να ξέρεις πως να επιτεθείς και πως να αμυνθείς. Η ομάδα μου είναι πολύ ισορροπημένη», τόνισε.

Για το αν αυτή η νίκη, είναι η μεγαλύτερη της Μονακό τη φετινή σεζόν στο θεσμό, δήλωσε: «Δεν είναι η μεγαλύτερη νίκη μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Έχουμε κερδίσει επίσης τη Ζενίτ και τη Λεβερκούζεν. Η νίκη στη Γερμανία ήταν πιο σημαντική διότι μας επέτρεψε να προκριθούμε στους «16».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.