Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μουρίνιο: «Πρέπει να κερδίσουμε…»

Μουρίνιο: «Πρέπει να κερδίσουμε…»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2015 17:55
Έτοιμος να σηκώσει το πρώτο του τρόπαιο με την Τσέλσι στην 2η θητεία του στην ομάδα είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος δήλωσε πως το μόνο που σκέφτεται είναι o τελικός της Κυριακής με την Τότεναμ και με ποιον τρόπο η ομάδα του θα κερδίσει το Λιγκ Καπ.

Σαν σήμερα πριν δέκα χρόνια (27/2) ο Ζοζέ Μουρίνιο οδηγούσε την Τσέλσι στον πρώτο της τίτλο υπό τις οδηγίες του, κατακτώντας το Λιγκ Καπ Αγγλίας απέναντι στη Λίβερπουλ (3-2 παρ.).

Μάλιστα το Λιγκ Καπ θα είναι ο πρώτος τίτλος του Ζοζέ Μουρίνιο και στην 2η θητεία του στην Τσέλσι, εφόσον φυσικά οι «μπλε» κερδίσουν την Κυριακή την Τότεναμ στον τελικό του θεσμού:

«Είναι ένας τελικός που πρέπει να παίξουμε και πρέπει να κερδίσουμε. Από την στιγμή που επέστεψα στην Τσέλσι, αυτή είναι η μοναδική στιγμή που δεν σκέφτομαι το μέλλον του συλλόγου αλλά μόνο αυτό το παιχνίδι. Έχουμε έναν τελικό την Κυριακή και μόνο αυτό έχει σημασία» δήλωσε ο Μουρίνιο και αναφέρθηκε στις δύο κατακτήσεις του τροπαίου τα προηγούμενα δέκα χρόνια:

«Η Τσέλσι δεν μπορεί να κερδίζει τα πάντα, ούτε να κερδίζει κάθε χρόνο. Εάν θέλουμε να γίνει αυτό, θα πρέπει να αλλάξουμε χώρα και να παίζουμε σε διοργάνωση που δεν υπάρχει τόσο σκληρός ανταγωνισμός. Τα τελευταία δέκα χρόνια η Τσέλσι μπορεί να έχει κερδίσει μόλις δύο φορές το Λιγκ Καπ, ωστόσο έχει κερδίσει επίσης πρωταθλήματα, Κύπελλα και το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για τους τραυματισμούς: «Ο Μίκελ είναι το μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού και δεν θα μπορέσει να αντικαταστήσει τον Μάτιτς (σ.σ τιμωρημένος)».

Για τον τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο: «Είναι ένας άνθρωπος που σέβομαι. Κάνει τη δουλειά που όπως οι περισσότεροι άνθρωποι. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα και πιστεύω πως ο 4ος διαιτητής θα έχει εύκολη δουλειά γιατί θα υπάρχει ηρεμία στους δύο πάγκους».

Για τις πολύ καλές εμφανίσεις του Σαλάχ στην Φιορεντίνα (σ.σ αγωνίζεται ως δανεικός από την Τσέλσι): «Ο Σαλάχ πήγε εκεί για να παίξει. Παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής και αυτό είναι το μόνο που μας ενδιαφέρει»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.