Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρόστιμο από την UEFA για το FFP στον Παναθηναϊκό

Πρόστιμο από την UEFA για το FFP στον Παναθηναϊκό

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/2/2015 20:24
Σε συμβιβασμό με την UEFA για το Financial Fair Play ήρθε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο 200.000 ευρώ για τη μη τήρηση του τις προηγούμενες χρονιές.

Μία ημέρα μετά την είδηση πως ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο 100.000 ευρώ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τη Λεωφόρο, οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμβιβασμό με την UEFA και θα κληθούν να καταβάλουν πρόστιμο 200.000 ευρώ για τη μη τήρηση του Financial Fair Play τις προηγούμενες ποδοσφαιρικές σεζόν.

Παράλληλα, το «τριφύλλι» καλείται να παρουσιάσει ισοσκελισμένο προϋπολογισμέ στον τελικό έλεγχο της σεζόν 2015-2016, τον Ιούνιο του νέου έτους, με βάση τις προϋποθέσεις που θέτει το CLFFPR (Uefa Club Licensing and Financial Fair Play Regulations).

Μάλιστα ο σύλλογος τίθεται υπό αυστηρό έλεγχο monitoring από το Financial Control Body και στην περίπτωση που παραβιάσει τις διατάξεις, θα παραπεμφθεί στην Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου.

Εκτός από τον Παναθηναϊκό, σε συμβιβασμούς με την UEFA κατέληξαν η Χαλ, η Ρουχ Χορζόφ και η Χαποέλ Τελ Αβίβ, ενώ καθαρές από τον έλεγχο βγήκαν Λίβερπουλ και Σπάρτα Πράγας.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.