Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πρεμιερ Λιγκ: Ξανά τρίτη η Άρσεναλ (video)

Πρεμιερ Λιγκ: Ξανά τρίτη η Άρσεναλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
1/3/2015 19:15
Με γκολ των Ζιρού (39') και Ροσίτσκι (89'), η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 τη μαχητική Έβερτον στο Λονδίνο και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση, μειώνοντας παράλληλα στο -4 τη διαφορά από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι. Χαμός στη μάχη για το… σεντόνι.

Λίγες μέρες μετά το σοκ από τη Μονακό στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Άρσεναλ κέρδισε με 2-0 την Έβερτον στο «Έμιρειτς» και ανέβηκε ξανά στην 3η θέση με +1 από την 4η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και +3 από τη Λίβερπουλ που υποχώρησε στην 5η θέση.

Οι «κανονιέρηδες» τα βρήκαν… σκούρα απέναντι στην Έβερτον και χρειάστηκαν μια τρομερή προβολή του Γκάμπριελ σε ενέργεια του Λουκάκου στο 38’ για να κρατήσουν το μηδέν.

Ένα λεπτό μετά, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ κατάφερε να σκοράρει, με τον Οζίλ να εκτελεί κόρνερ και τον Ζιρού να ευστοχεί από κοντά, «γράφοντας» το 1-0. Μάλιστα οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία με σουτ του Καθόρλα για ένα δεύτερο γκολ πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ωστόσο ο Χάουαρντ έσωσε την ομάδα του, διώχνοντας με τα ακροδάχτυλα.

Στην επανάληψη, η Έβερτον προσπάθησε να φτάσει στο γκολ της ισοφάρισης και είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Λουκάκου, ωστόσο ο Οσπίνα κράτησε το μηδέν. Η Άρσεναλ άντεξε την πίεση και στο 89’ «κλείδωσε» τη νίκη με γκολ του Ροσίτσκι, που πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι.

Συγκλονιστική η μάχη για τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, με την 3η Άρσεναλ να έχει πλέον 51 βαθμούς, τέσσερις λιγότερους από τη 2η Μάντσεστερ Σίτι. Ακολουθεί στην 4η θέση η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 50 και η Λίβερπουλ με 48. Στην 6η θέση βρίσκεται η Σαουθάμπτον με 46, ενώ στην 7η θέση βρίσκεται η Τότεναμ με 44 βαθμούς, ωστόσο έχει ένα παιχνίδι λιγότερο.

Υπενθυμίζεται πως οι πρώτες τρεις θέσεις οδηγούν απευθείας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ η 4η σε προκριματικά.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.