Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, τραυματίστηκε ο Ρόις (video)

Κύπελλο Γερμανίας: Πρόκριση για Ντόρτμουντ, τραυματίστηκε ο Ρόις (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2015 00:22
Με δύο γκολ του Τσίρο Ιμόμπιλε, η Ντόρτμουντ κέρδισε με 2-0 τη Ντιναμό Δρέσδης και πήρε την πρόκριση για τους «8» του Κυπέλλου, με τον Μάρκο Ρόις όμως να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο μέρος. Πρόκριση για Λεβερκούζεν, Φράιμπουργκ και Χόφενχαιμ.

Την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου Γερμανίας εξασφάλισε η Ντόρτμουντ. Οι Βεστφαλοί, που μετρούν τέσσερις σερί νίκες στη Μπουντεσλίγκα, κέρδισαν με 2-0 τη Ντιναμό Δρέσδης εκτός έδρας και «σφράγισαν» το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου (έμεινε στον πάγκο) ήταν ο Τσίρο Ιμπόμπιλε, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ (50’, 90’) των Βεστφαλών, βρίσκοντας δίχτυα για πρώτη φορά στο 2015.

Στα άσχημα ο νέος τραυματισμός του Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός άσος τραυματίστηκε στο πόδι και αποχώρησε στο 24ο λεπτό, με τον Μχιταριάν να παίρνει τη θέση του. Το μέγεθος του προβλήματος θα φανεί την Τετάρτη, ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό.

Στην παράταση η Λεβερκούζεν


Σκούρα τα βρήκε απέναντι στη Κάιζερσλάουτερν η Λεβερκούζεν, καθώς η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (έμεινε στον πάγκο) χρειάστηκε την παράταση για να πάρει τη νίκη-πρόκριση με 2-0 στην έδρα της.

Το σκορ για τις «ασπιρίνες» άνοιξε στο 102’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Τσαλχάνογλου, ενώ ο Κίσλινγκ «κλείδωσε» στο 113’ την πρόκριση για την ομάδα του.

Το εισιτήριο για τους «8» «σφράγισαν» επίσης Φράιμπουργκ και Χόφενχαιμ, καθώς η πρώτη κέρδισε με 2-1 την Κολωνία, ενώ η δεύτερη επικράτησε με 2-0 της Άαλεν.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.