Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ντοστ: «Σχεδόν αδύνατο να βγω πρώτος σκόρερ»

Ντοστ: «Σχεδόν αδύνατο να βγω πρώτος σκόρερ»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2015 17:11
Σχεδόν αδύνατη χαρακτήρισε την κατάκτηση του «χρυσού παπουτσιού» στην Μπουντεσλίγκα ο Μπας Ντοστ ο οποίος πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Σε συνέντευξη του στη «Bild», ο Μπας Ντοστ αναφέρθηκε στις αξιοθαύμαστες επιδόσεις του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος, με τον ίδιο ωστόσο να τονίζει ότι είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσει το «χρυσό παπούτσι» στη Μπουντεσλίγκα με μόλις δύο γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν:

«Όλοι θέλουν να κερδίσουν το βραβείο του πρώτου σκόρερ στην Μπουντεσλίγκα. Βέβαια είναι σχεδόν αδύνατο να κερδίσεις το βραβείο εάν έχεις πετύχει μόνο δύο γκολ στο πρώτο μισό της σεζόν. Ίσως τα πράγματα είναι διαφορετικά σε έξι εβδομάδες».

Ο Ολλανδός επιθετικός μετράει 13 γκολ σε 12 παιχνίδια πρωταθλήματος, παρότι στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος σημείωσε δύο τέρματα σε 6 παιχνίδια. Η αρχή έγινε στο παιχνίδι της Bόλφσμπουργκ με τη Μπάγερν στο πρώτο παιχνίδι του δεύτερου γύρου, με τον 25χρονο να δηλώνει σχετικά:

«Τα δύο γκολ που πέτυχα στο πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή απέναντι στη Μπάγερν μου έδωσαν μεγάλη ψυχολογική ώθηση. Τότε είπα στον εαυτό μου να συνεχίσω έτσι και μέχρι τώρα έχω καταφέρει να πραγματοποιώ ανάλογες εμφανίσεις. Είναι πολύ ικανοποιητικό, όμως πρέπει να συνεχίσω να αποδεικνύω ότι παραμένω ο πρώτος επιθετικός της Βόλφσμπουργκ. Υπήρχε αρκετή συζήτηση για μεταγραφή επιθετικού στο παρελθόν, όμως πλέον δεν υπάρχει θέμα», δήλωσε ο Ντοστ.

Στην πρώτη θέση των σκόρερ βρίσκεται ο Άριεν Ρόμπεν με 17 τέρματα, ενώ δεύτερος με ένα τέρμα λιγότερο είναι ο Αλεξάντερ Μάιερ της Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.