Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Συμπαίκτης του Νούνιες ο Μπόρχα!

Συμπαίκτης του Νούνιες ο Μπόρχα!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/3/2015 19:12
Την απόκτηση του Φέλιξ Μπόρχα ανακοίνωσε η Μουσούκ Ρούνα του Εκουαδόρ, κάτι που σημαίνει πως ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού θα παίζει στην ίδια ομάδα με τον Λιονέλ Νούνιες.

Στην πατρίδα του επέστρεψε ο Φέλιξ Μπόρχα, καθώς ο 31χρονος επιθετικός από το Εκουαδόρ υπέγραψε συμβόλαιο στη Μουσούκ Ρούνα.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην ίδια ομάδα αγωνίζεται ακόμα ένας πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Λιονέλ Νούνιεζ, με τους δύο επιθετικούς να ετοιμάζονται να δημιουργήσουν ένα… φονικό δίδυμο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπόρχα υπέγραψε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2006, πετυχαίνοντας μόλις 5 γκολ στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα τον επόμενο χρόνο να παραχωρηθεί δανεικός στη Μάιντς.

Το επόμενο καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» απέκτησαν τον Λιονέλ Νούνιες, ο οποίος πραγματοποίησε ανάλογες εμφανίσεις με τον νυν συμπαίκτη του και οι φίλοι του Ολυμπιακού τον θυμούνται μόνο για το εκπληκτικό γκολ που σημείωσε στην εμφατική νίκη με 4-0 απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Αργεντινός επέστρεψε στην Ελλάδα τον περασμένο Φεβρουάριο για λογαριασμό του ΟΦΗ και πλέον αγωνίζεται στο Εκουαδόρ όπου έχει αρχίσει δίαιτα προκειμένου να χάσει τα παραπανίσια κιλά με τα οποία εμφανίστηκε (φώτο) στο παιχνίδι απέναντι στην Κίτο.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.