Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σέριε Α: Έφυγε με βαθμό από το «Σαν Πάολο» η Ίντερ (video)

Σέριε Α: Έφυγε με βαθμό από το «Σαν Πάολο» η Ίντερ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
9/3/2015 01:03
Η Νάπολι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Ίντερ (51’ Χάμσικ, 53’ Ιγκουαίν), ωστόσο οι «νερατζούρι» με γκολ του Παλάσιο (72’) και εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ικάρντι στο 87’, έφυγαν με το βαθμό της ισοπαλίας (2-2) από το «Σαν Πάολο».

Παρότι η Νάπολι πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων κόντρα στην Ίντερ, οι «νερατζούρι» κατάφεραν να φύγουν με την ισοπαλία (2-2) από το «Σαν Πάολο», «παγώνοντας» την ομάδα του Ράφα Μπενίτεθ που όχι μόνο δεν μπόρεσε να πλησιάσει τη Ρόμα αλλά κινδυνεύει να αποκτήσει συγκάτοικο στην 3η θέση αν η Λάτσιο κερδίσει τη Δευτέρα τη Φιορεντίνα.

Εντυπωσιακό παιχνίδι στο «Σαν Πάολο», με την Νάπολι να ξεκινάει καλύτερα, απειλώντας πρώτη στο 7’ με σουτ του Ιγκουαίν που απόκρουσε εντυπωσιακά ο Χαντάνοβιτς. Ο Αργεντινός επιχείρησε νέο σουτ στο 13’, στέλνοντας τη μπάλα άουτ, ενώ στο 21’ δεν μπόρεσε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ της Ίντερ.

Οι «νερατζούρι» απείλησαν για πρώτη φορά στο 22’ με ωραίο σουτ του Μπρόζοβιτς, ενώ η Νάπολι «άγγιξε» το γκολ στο 33’, με τον Ιγκουαίν να αστοχεί σε κενή εστία, έχοντας βέβαια την πίεση του Ντ' Αμπρόζιο.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να σκοράρουν στο πρώτο μέρος, ωστόσο τα κατάφεραν στο ξεκίνημα της επανάληψης με κεφαλιά του Χάμσικ στο 51’. Η Ίντερ έφτασε κοντά στο 1-1 στο 53’, με τον Ικάρντι να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ με κεφαλιά και στο 63’ ο Ιγκουαίν έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην Νάπολι με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή.

Η Ίντερ ωστόσο δεν τα παράτησε και στο 72’ κατάφερε να μειώσει με τον Παλάσιο, ο οποίος έγινε αποδέκτης της μπάλας, μετά από αδυναμία των γηπεδούχων να απομακρύνουν, και από κοντά «έγραψε» το 2-1.

Οι «νερατζούρι» πίεσαν στα υπόλοιπα λεπτά για το 2-2 και στο 86’ ο διαιτητής έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα του Ενρίκε στον Παλάσιο. Ο Ικάρντι ανέλαβε την εκτέλεση και διαμόρφωσε το τελικό 2-2, χαρίζοντας το βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Με την ισοπαλία, η Νάπολι έφτασε τους 46 βαθμούς και παρέμεινε στο -4 από τη Ρόμα, ενώ κινδυνεύει να αποκτήσει συγκάτοικο στην 3η θέση τη Λάτσιο, εφόσον οι «λατσιάλι» κερδίσουν τη Δευτέρα τη Φιορεντίνα.

Στον αντίποδα, η Ίντερ έφτασε τους 36 και βρίσκεται στο -6 από τη Σαμπντόρια και τις θέσεις που οδηγούν Ευρώπη.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.