Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άγγιξε» το θαύμα η Σάλκε (video)

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άγγιξε» το θαύμα η Σάλκε (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2015 23:39
Η Σάλκε «άγγιξε» το θαύμα κόντρα στη Ρεάλ, ωστόσο η νίκη της με 4-3 μέσα στο «Μπερναμπέου» δεν ήταν ικανή για να της δώσει την πρόκριση, με τη «βασίλισσα» να παίρνει το εισιτήριο για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα.

«Φλέρταρε» με τον αποκλεισμό η Ρεάλ, καθώς η ομάδα του Αντσελότι ηττήθηκε με 4-3 από τη Σάλκε στη Μαδρίτη, όμως πήρε την πρόκριση στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ χάρη στο 2-0 του πρώτου αγώνα στη Γερμανία.

Κέρδισε τις εντυπώσεις η Σάλκε του Ντι Ματέο, η οποία προηγήθηκε δύο φορές στο πρώτο μέρος κόντρα στη «βασίλισσα» και κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα στην επανάληψη μετά την ανατροπή της Ρεάλ.

Οι «βασιλικοί μπλε» ήθελαν ακόμα ένα γκολ για να πάρουν αυτοί την πρόκριση και είχαν δύο σπουδαίες ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά, ωστόσο η Ρεάλ άντεξε τη πίεση των Γερμανών και σφράγισε το εισιτήριο, αν και αποδοκιμάστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο «Μπερναμπέου».

Ακόμα μια κακή εμφάνιση για τη Ρεάλ, η οποία έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων από το πρώτο αγώνα, ξεκίνησε χαλαρά το παιχνίδι, κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Σάλκε. Οι «βασιλικοί μπλε» πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και στο 21’ κατάφεραν να προηγηθούν με γκολ του Φουχς που βρέθηκε ανενόχλητος στην περιοχή.

Τσάμπιονς Λιγκ: «Άγγιξε» το θαύμα η Σάλκε (video)
Η Ρεάλ έδειχνε εκτός τόπου και χρόνου, ωστόσο χρειάστηκε μια φάση για να φτάσει στην ισοφάριση. Μετά από κόρνερ του Κρόος, ο Ρονάλντο έπιασε την κεφαλιά και έγραψε το 1-1 στο 25’.

Παρά το γκολ, η «βασίλισσα» συνέχιζε να παρουσιάζει παθητικό πρόσωπο και η Σάλκε κατάφερε να ξαναπάρει το προβάδισμα στο 40ο λεπτό. Ο Χούντελαρ τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κασίγιας, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Ολλανδός κατάφερε να σκοράρει, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του.

Και πάλι όμως η απάντηση της Ρεάλ ήταν άμεση, με τον Ρονάλντο να σκοράρει με νέα κεφαλιά στο 45’, πιάνοντας μάλιστα τον Μέσι στην πρώτη θέση των σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ με 75 γκολ.

Όλα έδειχναν ότι η Ρεάλ «καθάριζε» την υπόθεση πρόκριση, όταν στο 52’ ο Μπενζεμά –που ξεκίνησε οριακά από θέση οφσάιντ- πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και νίκησε με πλασέ τον Βέλενροιτερ, δίνοντας για πρώτη φορά το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Η Σάλκε χρειάζονταν τρία γκολ για να πάρει αυτή το εισιτήριο, ωστόσο δεν τα παράτησε. Η ομάδα του Ντι Ματέο ισοφάρισε σε 3-3 στο 57’ με καταπληκτικό φαλτσαριστό σουτ του 19χρονο Σανέ και απέκτησε ελπίδες για το… θαύμα.

Οι Γερμανοί γλίτωσαν το 4ο γκολ, με τους Αρμπελόα (65΄) και Κρόος (70’) να είχαν καλές ευκαιρίες για να δώσουν το προβάδισμα στη Ρεάλ, και στο 84’ ο Χούντελαρ μετέτρεψε το ματς σε… θρίλερ, «γράφοντας» το 4-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Η Σάλκε χρειάζονταν ακόμα ένα γκολ για την πρόκριση και θα το είχε πετύχει αν δεν υπήρχε ο Κασίγιας. Ο Ισπανός πορτιέρο με δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις στα σουτ των Σανέ (87’) και Χέβεντες (90’), κράτησε το 4-3 μέχρι το φινάλε, σκορ το οποίο έδωσε το εισιτήριο Ρεάλ.

Βέβαια παρά την πρόκριση, ο κόσμος αποδοκίμασε την ομάδα του Αντσελότι για την τραγική της εμφάνιση. Μάλιστα αυτή ήταν μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία της Ρεάλ, που οι Μαδριλένοι δέχτηκαν τέσσερα γκολ στην έδρα τους σε ευρωπαϊκό παιχνίδι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.